Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Çetinkayalılardan Hastane ve Otogar Tepkisi!

Bafra Çetinkayalılar Derneği, otogarın yerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaparak Otogarın Çetinkaya ya yapılmasından vazgeçen Büyükşehir kararına tepki gösterdi.

Çetinkayalılardan Hastane ve Otogar Tepkisi!
REKLAM ALANI
28 Ocak 2020 19:18

‘Oy zamanı hangi yüzle geleceksiniz’
Bafra Çetinkayalılar Derneği, otogarın yerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı ve Otogarın Çetinkaya ya yapılmasından vazgeçilen Büyükşehir kararına tepki gösterdi.
26 Haziran 2018’de ihale edilerek yapımına başlanan daha sonra 2 kere ertelenen Bafra Otogar Projesi ile ilgili, 16 Ocak 2019 tarihinde müjde veren önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yeni otogar ile ilgili şunları söylemişti:
“Bafra Otogarı ihalesi 2 kere ertelenmek durumunda kalmıştı. Göreve geldiğimizde yeniden ihaleye çıktık. Projeyle ilgili tüm süreçler artık tamam. Otogarımız şimdiden hayırlı olsun”
Bu konuşmalarından ardından Otogara kesin gözüyle bakan vatandaş daha sonra durdurulma kararı alınınca şok oldu.
Maliyeti 10 milyon 779 bin TL olan Bafra Otogar Projesi, 2 Ekim 2019 tarihinde yüklenici firmanın tasfiye talebi kabul edilince, kapatıldı.
27 Ocak 2020 tarihinde ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in kararıyla Bafra’nın Çetinkaya Mahallesi’nde yapmayı planladığı otogar yerinden vazgeçti.

Bafra Çetinkayalılar Derneği, otogarın yerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaparak Otogarın Çetinkaya ya yapılmasından vazgeçen Büyükşehir kararına tepki gösterdi.
Derneğin yapmış olduğu açıklamada;
Biz, Çetinkaya sınırları içinde bir Hastane yapılsın diye kimseye bir istek de,bir çağrıda bulunmadık. Devletimiz uygun gördü. Çocuklarımızın okul harçlıklarıyla,Çiftçimizin,esnafımızın çoluk çocuğunun nafakasından keserek verdiği desteklerle hastane inşaatının kaba işleri yapıldı. Yine Devletimiz uygun gördü, kaba inşaatı biten hastanemizin çalışmalarına son verildi.
Bunca yıldır atıl vaziyette,çürümeye terkedildi. Biz Çetinkaya’ya Otogar yapılsın diye Hükümete baskı yapmadık, çağrıda bulunmadık. Hükümetimiz uygun gördü. Çetinkaya sınırları içinde Otopark yapmaya karar verdi.Eski Belediye Binamız yıkıldı,arazinin hafriyatı alındı.İnşaat başladı,başlayacak derken,Otogar projesinin de iptal edildiğini maalesef öğrendik. Zaten Çetinkayamız’abelediye tarafından yapılması gereken hizmetler doğru düzgün yapılmıyorken son bir darbe daha yemiş olduk.

ÇETİNKAYALILAR OLARAK YETKİLİLERE ÇAĞRIMIZDIR!
Bu işi aklıselim ile elbirliğiyle çözelim. Biz Çetinkayalılar, istenildiği zaman gel denilecek,istenildiği zaman git denilecek sahipsiz insanlar değiliz! Zaman hızlı geçiyor.Her başlangıcın bir de sonu olur. Oy zamanı hangi yüzle geleceğinizi iyi düşünün” İfadeleri yer aldı.

Haber/Elif Sekmen

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.