Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

CEZA YAĞDI

Samsun’da uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan 2 kişi mahkemece 8 yıl 4’er ay hapis, 16 bin 660’şar lira da adli para cezasına çarptırıldı

CEZA YAĞDI
REKLAM ALANI
9 Eylül 2021 15:58

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurdukları araçta ve şahısların ikametlerinde arama yaptı. Yapılan aramada 6 paket halinde 135,13 gram esrar maddesi, uyuşturucu madde paketlemek için kullanıldığı değerlendirilen 88 adet şeffaf kilitli poşet ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 90 TL para ele geçirdi.

1 KİŞİ TUTUKLANDI
Olayla ilgili M.B. ve B.Y. “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan gözaltına alındı. Mart ayında nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.B. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, B.Y. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DAVA GÖRÜLDÜ
Tutuklu olan M.B. ile tutuksuz olan B.Y. hakkında “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan Samsun 4. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu olan M.B. duruşmada hazır bulunurken, B.Y. ise duruşmaya katıldı.

8 YIL DÖRT AY HAPİS
Sanık avukatları ise duruşmada hazır bulunarak son savunmalarını yaptı. Mahkeme heyeti M.B. ve B.Y.’yi “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 8 yıl 4’er ay hapis ve 16 bin 660’şar lira da adli para cezasına çarptırdı. M.B.’nin ise tahliyesine karar verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.