Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Cezaevinden çıktığı gece okul soydu

Samsun’un Bafra ilçesinde bir gün önce cezaevinden çıkan 16 yaşındaki bir çocuk, okul soyduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Cezaevinden çıktığı gece okul soydu
REKLAM ALANI
19 Aralık 2018 16:12

Olay, İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Fatih Ortaokulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah okula gelen Fatih Ortaokulu Müdürü, müdür odasında ve idarecilerin odasında gördüğü dağınıklık üzerine durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler inceleme başlattı.

Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelisinin 1,5 ay önce bir iş yerinden hırsızlık olayının şüphelisi olarak çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanan ve 1 gün önce tahliye olan 16 yaşındaki C.A. olduğunu tespit etti. 

Yapılan çalışmalar sonucunda polis ekipleri, C.A.’yı Fatih Mahallesi Alaçam Caddesi’nde bir internet kafede yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın üzerinden okuldan çalınan 210 lira para, 2 adet flash bellek, 1 adet saat ve paralara ait cüzdan ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüphelinin İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.