Dolar 32,4030
Euro 34,7818
Altın 2.398,88
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

CHP LİDERİ ÖZEL’E SAMSUN DAVETİ!..

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Salih Meriç, mübadelenin yıldönümü etkinlikleri kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i 20 Ocak’ta Samsun’a davet etti.

CHP LİDERİ ÖZEL’E SAMSUN DAVETİ!..
REKLAM ALANI
30 Kasım 2023 14:16

CHP GENEL MERKEZİNDE ZİYARET
Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan’ın katılımıyla, Karadeniz Rumeli Dernekleri federasyonu ve Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu başkanı Sabri Mutlu, BRTK heyetinin Ankara ziyaret programı kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i CHP genel merkezinde ziyaret ettiler.

KAPSAMLI GÖRÜŞME
Özel’in Selanik ve Makedonya’dan göç eden aile büyükleri ile balkanlara dair sohbet edildi. 2020 yılında CHP nin Balkan masasının devamı bu çalışmaların nasıl ve ne şekilde sağlıklı bir şekil de devam etmesi için 30 Mart yerel seçimleri sonrası daha geniş ve kapsamlı bir görüşme yapılması kararlaştırıldı.

ÇALIŞMALAR ÖZEL’E ANLATILDI
32 milyon Balkanlardan göç eden insanlar tarafından kurulan STK’ların oluşturduğu en büyük yapı olan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu ve üye federasyonlar ile bağlı derneklerin çalışmaları Özgür Özel’e detaylı şekilde anlatıldı.

Atakum’da 20 Ocak 2024 Cumartesi günü Karadeniz Rumeli Dernekleri federasyonu ve üye derneklerce düzenlenecek mübadelenin yıldönümü etkinlikleri için CHP genel başkanı Özel’in katılımı ve İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in de uzaktan erişimle canlı bağlantı yaparak etkinliğe katılması bekleniyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.