Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

CHP’li Hancıoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde ‘FERAGAT ETTİM ARTIK SAHADAYIM!..’

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hancıoğlu, “Beni milletvekili seçip Meclis’e gönderdikleri, bana güvendikleri için Samsunlular’a teşekkür ediyorum” dedi

CHP’li Hancıoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nde  ‘FERAGAT ETTİM  ARTIK SAHADAYIM!..’
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2023 18:31

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimleri’nde yeniden aday gösterilmeyen CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Hancıoğlu, yaptığı açıklamada, kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti, “Halkımıza hizmet etmeyi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

SAMSUN İÇİN VERDİĞİ MÜCADELE
Neslihan Hancıoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Türkiye Spor Yazarları Derneği(TSYD) Samsun Şube Başkanı Avni Demir’in de yer aldığı ziyarette Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, “Değerli milletvekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca bir parlamento dönemi boyunca Samsunumuz için verdiği mücadele, gösterdiği çaba için de kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

‘KİMSENİN KULU OLMAK İSTEMİYORUZ’
Milletvekili Hancıoğlu da, “Önümüzde çok ama çok önemli bir seçim var. Bu seçim sadece milletvekili ya da bir partinin seçimi değil, Türkiye’nin Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak ilerlemesinin seçimidir. Biz vatandaşız, kimsenin kulu olmak istemiyoruz, diyebileceğimiz bir ortama yeniden kavuşabilmenin seçimidir” dedi.

‘ATATÜRK’ÜN ŞEHRİ’ HAYAL KIRIKLIĞI
5 yıllık milletvekili döneminde Samsun’un hak etmediği yerde olduğunu sürekli söylediğini ifade eden Hancıoğlu, “21 yıllık kesintisiz devam eden bir iktidarın milletvcekilleri, yaptırım gücü onların elindeydi çünkü, Samsun’da taş üstüne taş koymadılar. Gençlik merkezleri gibi göstermelik şeyler yapıldı, o kadar. Oysa Samsun hem turizmde, hem tarımda, ki 2 büyük ovamız var, hem sanayide çok şeyler yapabilirdi. Şimdi bakıyoruz, bütün kurumların bölge müdürleri başka illere taşırdıb. Dışarıdan gelenler, Samsun’un, Atatürk’ün, kurtuluşun şehri diye geliyorlar, hayal kırıklığına uğruyorlar. Ne yazık ki Atatürk’ün şehrini turizmle bile tanıtamıyoruz” diye konuştu.

‘BİZ FERAGAT ETTİK, ARTIK SAHADAYIZ’
Neslihan Hancıoğlu, aday gösterilmemesiyle ilgili bir soruya da, “Evet, aday olmamı herkes bekliyorrdu. Biz şunu söyledik, bu seçimde herkes elini taşın altına koyacak. Vatandaşlar, milletvekilleri, siz basın mensupları, herkes. Millet İttifakı ile seçime giriyoruz. Hem Gelecek hem Saadet partilerinden 2 arkadışımız listeye konuldu. Bu, parlamentoda daha çok sandalye ile temsil edilmek üzere yapıldı. Farklı partilerden 177 kişi parlamentoya milletvekili olarak girecek. Benim gibi bir çok arkadaş feragat etti. Biz artık sahada olacağız. İktidara geldiğimizde elbette bizim de farklı görevlerimiz olacak. Tabi ki ülkemiz için, Samsunumuz için çalışmaya devam edeceğiz” yanıtını verdi.

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu son olarak, “Samsun halkına teşekkür borçluyum. Bana destek verdikleri, bana güvenip beni Meclis’e yolladıkları için tüm Samsunlular’a teşekkür ediyorum. 79 yıl sonra Samsun’dan Meclis’e giren ilk kadın demokrat milletvekiliyim. Partime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.