Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

ÇİFTÇİYE, ESNAFA MÜJDE!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde konuşan Kılıçdaroğlu, “Çiftçinin, esnafın banka kredilerinin faizlerini sileceğim” dedi

ÇİFTÇİYE, ESNAFA MÜJDE!
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2022 16:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun Vezirköprü’de konuştu. Kılıçdaroğlu, “Siyaset halka hizmet aracıdır. Siyasete giriyorsan zenginleşme olmaz, siyasete giren adamın malı, mülkü, hanı, hamamı, gemileri, uçakları olmaz” dedi.

KUL HAKKI YEMEM, YEDİRTMEM
“Siyasete giren adamın malı, mülkü, hanı, hamamı olmaz. Siyaset halka hizmet etmektir” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar iyi değil. Her birimizin sorumluluğu var. Benim de sorumluluğum var. Ben günün 24 saati bu ülke için çalışıyorum. Diğer iktidar sahipleri gibi değilim ben. Kul hakkı yemem ama kul hakkı da yedirtmem. Milletimle helalleşeceğim dedim. Ama kul hakkı yiyenlerle benim helalleşme şansım yok. Bu memleketin hapishanelerinde masum insanlar var biliyorum, haksızlığa uğramış insanlar var biliyorum. Ama bir şeyi unutmuyorum. Bu ülkeye adaleti getirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım.

KREDİ FAİZLERİNİ SİLECEĞİM
İktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde çiftçinin, esnafın bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini sileceğim.

BEN BEŞLİ ÇETELERİN ADAMI DEĞİLİM
Ben beşli çetelerin adamı değilim, ben mafyanın adamı değilim, ben uyuşturucu baronlarının adamı değilim. Ben çiftçinin, esnafın, emekçinin adamıyım. Fakirden fukaradan yanayım. Bu topraklarda bir çocuk yatağa aç giriyorsa, o gece devleti yönetiyorsam ben uyuyamam. Her evde huzur, bereket olacak. Parayı beşli çetelerden alıp bu millete vereceğim, herkes bilsin. Televizyonlara çıkıp benimle tartışmaya cesaret edemiyorlar. Niye korkuyorsun? Haklı olan korkmaz. Kul hakkı yemeyen korkmaz.


SİYASETE GİRİYORSAN ZENGİNLEŞME OLMAZ
Siyaset halka hizmet aracıdır. Siyasete giriyorsan zenginleşme olmaz, siyasete giren adamın malı, mülkü, hanı, hamamı, gemileri, uçakları olmaz. Siyaset halka hizmet etmektir. Vatandaşın arabası, huzuru olacak. Vatandaşın imkanları fazla olacak. O nedenle gençler yurt dışına gideceğiz diyorlar. Bütün genç arkadaşlarıma sözümdür. Türkiye’nin kaderini sizler belirleyeceksiniz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.