Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Çiğdem Karaaslan, gençleri uyardı: ‘ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ!..’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ortamı ‘ateş çemberi’ olarak nitelendirerek gençleri yardı: Güçlü olmak zorundayız

Çiğdem Karaaslan, gençleri uyardı: ‘ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ!..’
REKLAM ALANI
8 Kasım 2023 15:19

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı, Üsküdar’da 2023 ‘Şehircilik Zirvesi’ programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, gençlere, “Çok çalışacağız. Çünkü çok güçlü olmak zorundayız” diye seslendi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KATILDI
Üsküdar’da AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı öncülüğünde 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü sebebiyle Bağlarbaşı Kongre Merkezinde ‘2023 Şehircilik Zirvesi’ programı düzenlendi. Üniversite öğrencilerinin katıldığı programda ulaşım, iklim, deprem ile kentsel dönüşüm konuları ele alındı. AK Parti Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı program, alanında uzman konukların değerlendirmelerde bulunduğu oturumlarla devam etti.

‘FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ’
Programda konuşan Çiğdem Karaaslan, “Ne yazık ki Filistinli kardeşlerimizin karşı karşıya kaldığı İsrail’in insan haklarına, bütün insanlık değerlerine aykırı bu saldırıları karşısında hepimiz Gazzeli, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bunu bugün burada dünya şehircilik gününde bir kere daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi biz orada kalıcı ateşkesin hayata geçirilmesi için Türkiye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yardım tırlarımızı gönderiyoruz, uçaklarımızı gönderdik. Sağlık personellerimizi, doktorlarımızı gönderdik. Ve her durumda, her şartta, hem bütün yolları deneyerek hem de ülke olarak elimizden geleni ardımıza koymadan insanlığın görmezden geldiği bu vahşet karşısında bizler Türkiye olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin’in yanında, Gazze’nin yanında, Kudüs’ün yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘ÇOK GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ’
Gençlere, “Arkadaşlar bunları konuşacağız, söyleyeceğiz ama bir yandan da çok çalışacağız” diye seslenen Karaaslan, ayrıca şunları söyledi:

“Çünkü çok güçlü olmak zorundayız. İçinde bulunduğumuz coğrafyanın ne büyük zorluklarla donatılmış olduğunu, etrafımızın ateş çemberi olduğunu, yaşananları hepiniz en genç yaşınızda gördünüz, yaşadınız. Hakikaten bugün karşı karşıya kaldığımız bu manzaralar Türkiye’nin ne kadar güçlü bir ülke olarak yola devam etmek zorunda olduğunu bize her yeni gün hatırlatmalı.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.