Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Çiğdem Karaaslan, Samsun’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, “Karşımızda yarışacak bir muhalefet partisi yok. Kendi kendimizle yarışıyoruz. Kendi hedeflerimizi aşmaya çalışıyoruz” dedi

Çiğdem Karaaslan, Samsun’da
REKLAM ALANI
25 Şubat 2018 22:19

AK Parti Asarcık 6. Olağan Kongresi ilçede bulunan bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ile yola devam kararı alındı.

“BUGÜN BİR HAYALİ PAYLAŞIYORUZ”

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız gençlerle birlikte aynı hayali kurmayı başarabilmiş bir liderdir. Bugün o hayali paylaşıyoruz. Bizi bir araya getiren bu paylaştığımız ortak hayaldir. Her şey bir hayal kurmakla başlar. AK Parti’nin hikayesi de öyle başlamıştır. Arkasında güçlü bir inanç olursa hayaller gerçeğe dönüşür. Bugün el birliğiyle kadınıyla genciyle yaşlısıyla erkeğiyle çocuğuyla hep birlikte olacağız” dedi.

“GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİYORUZ”

Çiğdem Karaaslan, “Biz bugün bir ailenin gereğini yapıyoruz. Biz burada gönülleri birleştiriyoruz. Gönüllerin ne kadar kenetlenmiş olduğunu, dostlukların ne kadar büyük olduğunu burada görüyoruz. Bizim milletimizle aramızda daha büyük bir bağ var.24 Marta inşallah Cumhurbaşkanımızı Samsun’da ağırlayacağız. Samsun o gün büyük bir gün daha yaşayacak. Sınırlarımızın ötesinde Mehmetçiklerimizle el ele vermiş bir milletin evlatları olarak hiçbir şeyden vaz geçmiyoruz. Bizi hiçbir şeyden vazgeçiremeyecekler” diye konuştu.

‘ÇITAYI YÜKSEK TUTTUK’

Karaaslan ayrıca, muhalefeti de eleştirerek, “Karşımızda yarışacak bir muhalefet partisi yok. Kendi kendimizle yarışıyoruz. Kendi hedeflerimizi aşmaya çalışıyoruz. Çıtayı hep yüksek tuttuk, bundan sonra da tutmaya devam edeceğiz” dedi.

ASARCIKTA HEDEF YÜZDE 90

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt da şunları söyledi: “AK Parti 15 yılı aşan iktidar döneminde öyle bir dostluk ve kardeşlikle bir birine sarılmış ki, isimlerin değişmesine rağmen gönüldaşlık her zaman daim kalmış. Arkadaşlarımız yaz-kış gece-gündüz demeden Cumhurbaşkanımız için bu ülke için çocuklarından zamanlarından vaz geçerek çalıştılar. Hepsinden Allah razı olsun .Asarcık’ta artık yüzde 80 yetmez artık hedefimiz yüzde 90.”

“ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman ise, “Asarcık halk oylamasında Türkiye’nin çok üzerinde yüzde 85.2 gibi büyük bir oyla destek vermiştir. İnşallah 2019’da bu oran daha yükselecektir. Önümüzdeki seçimde bize büyük bir yük düşüyor. Asarcık’ta ki arkadaşlarda bunun bilincinde çalışacaklarından eminim. Asarcık’ı 2019 seçimlerinde tekrar AK Parti’ye taşıyacağız. CHP İL başkanı diyor ya ‘onlar hep seçim telaşında’ Bende CHP İl başkanı Akcagöze’ye diyorum ki bizim yaptıklarımız ortada hizmetler ortada. Siz konuşursunuz AK Parti yapar” dedi.

“DAVAMIZDAN VAZGEÇMİYECEĞİZ”

AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ise konuşmasında, ”Partimiz için önemli olan kongreler ayrıştırma süreci değildir. Yorulan kardeşlerimizin yerine daha dinamik arkadaşlarımızın geçmesini sağlayan kongrelerimizdir. AK Parti yorulanların değil dinamik olanların partisidir. Biz bu davadan asla vaz geçmeyeceğiz. 2010 yılından bu güne kadar var gücümle çalıştım. Yine var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.