Dolar 32,5762
Euro 34,9963
Altın 2.463,44
BİST 9.886,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘ÇIKIŞ MAÇI’ OLACAK!

Yılport Samsunspor gözünü cuma günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçına dikti. Tüm camia bu maçtan 3 puan bekliyor

‘ÇIKIŞ MAÇI’ OLACAK!
REKLAM ALANI
8 Şubat 2022 22:15 | Son Güncellenme: 8 Şubat 2022 22:20

Yılport Samsunspor cuma günü kendi sahasında karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde, dün sabah yaptığı taktik antrenmanıyla sürdürdü. Antremanda futbolcularıyla yakından ilgilenen Fuat Çapa, “Göstrediğiniz bu çabanın ve emeğin karşılığını alma vakti geldi” dedi.

GALİBİYET, BÜYÜK MORAL OLUR
Öte yandan, teknik heyetin ve futbolcuların yanısıra yönetim de Bursaspor maçına kilitlendi. Samsunspor camiası Bursaspor maçına ‘çıkış maçı’ gözüyle bakarken alınacak galibiyetin sonraki haftalar için büyük moral olacağına inanıyor.

İŞLER’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, Bursaspor maçıyla yeni bir galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi. İşler, “Bu maça büyük önem veriyoruz. Taraftarlarımız da bu maçta bizleri yalnız bırakmasın ve tribünlerdeki yerlerini alsın” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.