Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

CİNAYET KURBANI!

Samsun’un Canik İlçesindeki bir iş yerinde cesedi bulunan Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova’nın (21), sevgilisi K. P.(42) tarafından tabanca ile göğsünden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

CİNAYET KURBANI!
REKLAM ALANI
18 Ocak 2023 19:06

Samsun’da geçen yıl 26 Kasım’da Gülsan Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda Oto bakım servisi yapan iş yerinden tek el silah sesi duyanlar, polise haber verdi. İhbarla adrese giden ekipler, Samsun Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Türkmenistan uyruklu Nurshat Muhammedova’nın cesedi ile karşılaştı. Yanında tabanca bulunup, vücudunda tek kurşun girişi olduğunu tespit edilen Muhammedova’nın cenazesi, otopsinin ardından Ankara’da toprağa verildi.

CİNAYET KURBANI!

İŞ YERİ SAHİBİ BAŞ ŞÜPHELİ

Çalışma başlatan polis, Muhammedova’nın iş yeri sahibi sevgilisi K.P.yı cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyip, Muhammedova’nın psikolojik sorunları olduğunu ve intihar etmiş olabileceğini öne süren P., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

CİNAYET KURBANI!

KIYAFETLERDE ATIŞ ARTIKLARI ÇIKTI
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı. K.P. hakkında ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. İddianamede, şüpheli K.P’nın pantolon ve yeleğinde atış artıklarına rastlandığına dair uzmanlık raporu yer aldı.

YAKIN MESAFEDEN
TEK KURŞUN
Kapsamlı balistik ve olay yeri inceleme raporlarının yer aldığı ve Nurshat Muhammedova’nın K. P. tarafından iş yerinin 2’nci katındaki yazıhanede tabanca ile yakın mesafeden tek el atışla göğsünden vurularak öldürüldüğü belirtilen iddianamede; ayrıca intihar notu olduğu öne sürülen ‘Elveda’ yazılı notun Muhammedova ait olduğuna dair net kanaate varılamadı.

KISKANÇLIK KRİZLERİ
Öte yandan savcılık sorgusunda da suçlamaları kabul etmeyen K. P.’nın, daha önce aynı iş yerinde aralarında kıskançlık nedeniyle Muhammedova ile küfürleşmeye varan kavgalar ettiği, ikilinin birbirlerine porselen ve küllük gibi bazı eşyaları attıkları, ancak şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.