Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

ÇOCUKLARA ÖZEL!

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), Eni’nin Kalbi oyunuyla bu kez çocuklar için sahne alıyor

ÇOCUKLARA ÖZEL!
REKLAM ALANI
12 Aralık 2022 19:08

Özgün yapıtları başarıyla sahneleyen ve çocukların beğenisini kazanan SAMDOB, ‘Eni’nin Kalbi’ çocuk operasını bu sezon da sahneliyor. Oyunun müzikleri Can Aksel Akın’a, libretto ve öykü Cennet Türker’e ait.

ÇOCUKLARA ÖZEL!

SAMDOB KOROSU EŞLİK EDECEK
Yönetmenliğini Şahan Gürkan’ın yaptığı eserde farklı karakterlerde dönüşümlü olarak; Eni rolünde Fatma Hande Anar, Esra Arslantürk ve Umut Yavuz, Mano rolünde Metin Bayram, Murat Çamlıtepe ve Ulaş Kocatürk, Bekçi rolünde ise Eray Dönmez ve İpek İncekaş rol alıyor. Eserde SAMDOB Korosu da sahnede oyunculara eşlik ediyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL!

SEVGİYİ BULMA, KENDİNİ TANIMA
Eni ve Mano, Kalplerevi’ne ulaşmaya çalışıyor. İkisi de kalplerdeki tüm iyi duyguları ve tabii ki sevgiyi de koruyan “anahara”nın peşinde. Ama amaçları farklı, Mano anaharayı insanlara acı verdiğine inandığı sevgiyi yok etmek için kullanacak. Eni ise tam tersine sevgiyi yeniden Enoya’ya yayacak. Kalplerevi’ne ilk ulaşan kim olacak dersiniz? Kapıdaki tuhaf bekçi onları içeri alacak mı? Burada bir de yarışma var, acaba kim kazanacak? Anaharaya kim elde edecek? Sevgiyi bulma ve kendilerini tanıma yolunda kahramanlarımızın başına daha neler gelecek? Harika müzikler, sürprizler, yarışmalar, danslar… Bu eğlenceli macerada size de bir rol düşüyor arkadaşlar. Kalplerevi’ndeki düğümü çözmek için kahramanlarımızın yardımınıza ihtiyacı var. Birlikte oynamak için hepinizi bekliyoruz.

ÇOCUKLARA ÖZEL!

SAMDOB orkestra sanatçılarının müziklerini seslendirdiği çocuk operasının orkestra şefi Tolga Taviş. Kostümler Gülnur Çağlayan Tuluk, dekor ise Hakkı Kandır imzası taşıyor. Işık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz’a ait. Eserin koreografı Çağıl Han Öztornacı. Murat Turgut ise video ve projeksiyon gösterisi ile çocukları büyülü bir dünyaya davet ediyor.

14 VE 21 ARALIK’TA AKM’DE
Aralık ayı boyunca minik seyircileri ile buluşacak olan “Eni’nin Kalbi” çocuk operası 14 ve 21 Aralık 2022 Çarşamba günleri saat 10.30’da Zehra Yıldız Salonunda sahnelenecek. Çocuk operasının biletleri SAMDOB gişesinden ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. SAMDOB gişeleri hafta içi ve Cumartesi 10.00-17.00 saatleri arası ve temsil günleri temsil başlama saatine kadar açıktır.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.