Dolar 32,3277
Euro 35,0598
Altın 2.296,98
BİST 9.045,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Samsunspor’un kalecisi Jakub Szumski, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Szumski, “Tek yapmamız gereken önümüzdeki 2 maçtan 6 puan almak” dedi

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!
REKLAM ALANI
29 Kasım 2022 19:27

Samsunspor, ligde ve kupada oynadığı son 7 müsabakayı kaybetmedi. Önündeki 2 maçı da evinde oynayacak olan Samsunspor antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçen hafta Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kırmızı-Beyazlılar, bu hafta evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde devam etti.

 ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

BASIN MENSUPLARINA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Takımın file bekçisi Jakub Szumski antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçen hafta berabere biten Ankara Keçiörengücü maçını değerlendiren Jakub Szumski, “En zor deplasmanlardan birine çıktık. Öncelikle şunu söyleyebilirim takım olarak çok iyi bir performans sergiledik. Aslında ilk yarıda bulmuş olduğumuz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık güzel de bir galibiyet alacaktık. Özellikle biz golü attıktan sonra boşluklar bulmuştuk. Belki bu tecrübe ile alakalı olabilir ama bu tür şansları yakaladığımızda daha iyi değerlendirmemiz gerekiyor” dedi.

 ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

‘MAÇLARA DAHA İYİ HAZIRLANMALIYIZ’
Önemli olanın bir sonraki maça daha iyi hazırlanmak olduğunu ifade eden Jakub Szumski “Biz 1 puan kazandık. Ama diğer taraftan da 2 puan kaybettik. Ama bir puan bir puandır. Bu tür maçlar olacak. Daha iyi sonuçlar almamız gerekecek. Bu sebeple bir sonraki maçlara daha iyi hazırlanıp, daha iyi sonuçlar almamız gerekiyor” diye konuştu.

‘CİDDİ PUAN KAYIPLARI YAŞADIK’
Sezon başında ciddi puan kayıpları yaşadıkları söyleyen Szumski, “Sadece ben değil, tüm takım hazır. Sadece yapmamız gereken özellikle iki maçtan 6 puanı hanemize yazdırmak. Hiç kimseyi tabii ki küçük görmeyeceğiz. Daha önce de söylemiştim. Sezon başında çok ciddi puan kayıplarımız oldu. Bu son oynamış olduğumuz karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf bizdik. Ama, 2 puan kaybettik inşallah bundan sonra olmayacak” şeklinde konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI: YANIMIZDA DURUN
Denizlispor karşılaşması öncesi taraftara seslenen Jakub Szumski, “Maça gelsinler çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Sadece evde oynadığımız maçlarda değil, deplasmanda oynadığımız maçlarda da kalabalık bir şekilde gelip bizi destekliyorlar. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Belki bu hafta hava biraz soğuk olacak ama, onlara çok ihtiyacımız var. Yanımızda dursunlar” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.