Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

 Çorum’da helikopter ile havadan trafik denetimi yapıldı

400 aracın kontrol edildiği denetimlerde 16 araç sürücüsüne 7 bin 708 lira idari para cezası uygulandı

 Çorum’da helikopter ile havadan trafik denetimi yapıldı
REKLAM ALANI
1 Eylül 2020 16:38 | Son Güncellenme: 1 Eylül 2020 16:40


Jandarma Genel Komutanlığı envanterinde bulunan helikopter ile Çorum genelinde kural ihlali yapan sürücüler üzerinde ‘Trafikte yakalanma riski algısını’ üst seviyeye taşıyarak kurallara uyulmasını sağlamak amacıyla helikopter ile havadan trafik denetim faaliyeti yapıldı.
Havadan denetim faaliyeti İl Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğünden toplam 20 trafik ve asayiş ekibi ile 52 personelin katılımı ile trafik kazalarının yoğun olduğu Çorum-Laçin, Osmancık-İskilip, Çorum-İskilip ve Ankara-Samsun karayolları üzerinde gerçekleştirildi. Denetimlerde özellikle geçme yasağına uymayan, seyir esnasında cep telefonu ile konuşan, emniyet kemeri takmayan, yol kenarında gerekli tedbirleri almadan park eden, sol şeridi geçme dışında sürekli kullanan sürücülerin tespiti yapılarak idari para cezası tatbik edildi.

Helikopter ile havadan yapılan trafik denetimlerinde toplam 400 araç ve sürücü kontrol edilirken, 16 araç sürücüsüne 7 bin 708 TL idari para cezası uygulandı.
Güvenlik güçlerinin helikopter ve drone ile havadan trafik denetimlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.