Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO SAHADA

Her akşam farklı mahallelerde hasta, yaşlı ve engelli ziyareti yaparak başladıkları ziyaretler, mahalle toplantıları ile devam ediyor.

CUMHUR İTTİFAKI TAM KADRO SAHADA
REKLAM ALANI
21 Şubat 2019 12:11

19 Mayıs İlçesinde Cumhur İttifakı Ak Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Selçuk ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle toplantılarına devam ediyor.

Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır.
Cumhur İttifakı Ak Parti 19 Mayıs Belediye Başkan Adayı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’ Biz bu yola Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte çıktık. Seçim çalışmalarımızı da tam kadro sahaya yansıtıyoruz. Biz bir ekibiz, şimdi hedefimiz sıkılmadık el çalınmadık kapı kalmayıncaya kadar tüm seçmenlerimize ulaşarak 2009 yılından bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız yaklaşık 700 milyon liralık yatırım ve önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimizi anlatmak olacak. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. ‘’dedi


10 Yıldır Gönül Belediyeciliğinin Örneğini Sergiliyoruz.
2009 yılında göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, kapımız açık, her gün halk günü olan bir belediyeyiz. 10 yıldır, hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde yanlarında olmaya gayret gösterdik. Çalışmalarımızda hiçbir zaman ayrım yapmadık. 38 Mahallemiz, 26.337 vatandaşımızla bizler büyük bir aileyiz. Cenab-ı Allah bu birlik ve beraberliğimize karşı olanlara fırsat vermesin. ’’dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.