Dolar 32,5872
Euro 34,8439
Altın 2.499,17
BİST 9.658,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seni Samsun’a sokmazlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li vekilin ‘denize dökeriz’ sözlerine tepki göstererek, “Seni bir defa Samsun’a sokmazlar.Sen kimsin be ahlaksız” diye seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seni Samsun’a sokmazlar!
REKLAM ALANI
4 Nisan 2017 22:51

Toplu açılış töreni için Zonguldak’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopter ile tır parkı alanına iniş yaptı. Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de eşlik etti.

 PAPA VE AB ÜYELERİ

‘Bu topraklarda kardeşliğimizle geleceğe farklı yürüdük’ ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz ayakta kaldıkça onlar sendeliyor. Bölgemizdeki operasyonların meşruiyeti de, yol açtığı kayıplar da her yerde tartışılıyor. Terörü maşa gibi tutanlar, o maşanın ellerini ısıtmaya başladıkça ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bak ne oldu. Vatikan’da gelip toplandılar. AB üyesi bütün ülkelerin liderleri Vatikan’da Papa ile bir arada oldular. Hepsi oturdular ve Papa onlara nasihat çekti. Orada Ortodoks var, Proteston, ateist var ama beraber oldular. Çünkü bunlar tek millet. 54 yıl Türkiye’yi kapılarında beklettiler mi? Hala bekletiyorlar mı? İşte 16 Nisan bunun için çok önemli” dedi.

 ‘KİMSİN BE AHLAKSIZ!..’

CHP Konya Milletvekilinin ‘Denize dökeriz’ sözlerine sert tepki gösteren Recep Tayyip Erdoğan, “Ya Kılıçdaroğlu işte bu kavgalar olmasın diye biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. Artık bizim sistemimizde Başbakan olmayacak. Dersini çalışmamışsın Kılıçdaroğlu. Dersi çalış dersi, 18 maddeyi bir oku. Okumuyor. Al işte bir tanesi çıkmış, ‘Ben hayır çıkacağına inanıyorum. Fakat ola ki evet çıkarsa, biz Samsun’dan gireriz. Amasya, Sivas, İzmir’den denize dökeriz’ diyor. Bu da CHP’nin Konya Milletvekili. Şimdi bu adama terbiyesiz demeyeceksin de kime diyeceksin. Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız. Haddini bil, kendini bil, ceddini bil, neslini bil. Ama bunlarda böyle bir haya yok ki. Bizim kültürümüzde edep denilen bir şey vardır” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.