Dolar 32,4615
Euro 34,7745
Altın 2.420,41
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Daha güçlü Türkiye için

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, “Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdiye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz” dedi

Daha güçlü Türkiye için
REKLAM ALANI
5 Haziran 2018 13:48

Terme ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşları, esnaf, vatandaş ve AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Milletvekili Kırcalı, iftar vaktinde vatandaşlara yemek dağıttı ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

‘İZİN VERMEDİK VERMEYECEĞİZ’

AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma hamlesiyle Türkiye’nin çehresinin değiştiğini ve milletin yüzünün güldüğünü belirten Kırcalı, “Toplumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdiye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘GÜÇLÜ, TÜRKİYE İÇİN YOLA ÇIKACAĞIZ’

Yeni dönemde ekonomisi daha büyük ve refah seviyesi daha yüksek bir Türkiye modeli çizen Kırcalı, “24 Haziran seçimleri için yine milletimizin huzurundayız. AK Parti olarak 2002’den bu yana yaşadığımız büyük demokratik dönüşümün oluşturduğu siyasi olgunluk, bilgi ve tecrübe birikimimizle, hepsi birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla yeni dönemde de ülkemize ve milletimize yeni bir hamle yaptıracak zorlu hedeflere koşmak için hazırız. Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğunun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve bütün vatandaşlarımızın refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz” diye konuştu.

Haber merkezi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.