Dolar 32,5157
Euro 34,8762
Altın 2.432,52
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

‘DAHA HIZLI SAMSUN İÇİN!..’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Daha hızlı Samsun” için kararlıyız dedi

‘DAHA HIZLI SAMSUN İÇİN!..’
REKLAM ALANI
1 Şubat 2024 18:57

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, ‘Daha Hızlı Samsun’ için çalışmalarına devam ediyor. SBB Başkan Adayı Halit Doğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelerek Yat Limanından raylı sisteme, şehir içi ulaşıma kadar bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Daha Hızlı Samsun için kolları sıvadık. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya geldik. Samsun’umuzda daha hızlı bir ulaşım için Yat Limanı’ndan raylı sisteme, şehir içi ulaşıma kadar bir dizi görüşme gerçekleştirdik. Samsun’umuzu konuşuyor daha hızlı ulaşım için durmaksızın çalışıyoruz. Verdiğimiz her sözü yerine getirmek, ulaşımda kalıcı çözümleri hayata geçirmek için kararlıyız. Samsun’da ulaşım ağımızı güçlendirecek, trafiği azaltacak ve konforlu ulaşımı sağlayacak projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

‘SAMSUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’
“Samsunlu hemşehrilerimizi dinliyor, anlıyor, her anlamda daha hızlı, daha ileri, daha güçlü Samsun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Doğan, şöyle devam etti:

“Ulaşımda daha hızlı Samsun, teknolojide daha hızlı Samsun, dönüşümde daha hızlı Samsun; emanetimizi, Samsun’u daha öteye taşıyacak her alanda ‘Daha Hızlı Samsun’ diyoruz. Söz verdiğimiz her unsuru yerine getirecek; yerine getiremeyeceğimiz hiçbir vaadi hemşehrilerimize vermeyeceğiz. Bu düşünceyle tüm projelerimizi dikkatlice, şehrimizin ihtiyaçlarını analiz ederek oluşturuyoruz. Samsun’umuz her şeyin en iyisini hak ediyor. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bizler de Samsun’umuz için çalışmaya devam ediyoruz. Samsun bizim evimiz; işimiz, aşımız… Samsun’umuzu her anlamda daha hızlı, daha ileri ve daha güçlü bir hale getirmek için kararlıyız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.