Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

‘DEĞİŞİM VE GELİŞİM ŞART!..’

Samsun Üniversitesi Kavak MYO öğrencileriyle buluşan Kadir Gürkan, “Değişim ve gelişime açık olarak inovasyonu da hayatımızın önemli parçası haline getirmeliyiz” dedi

‘DEĞİŞİM VE GELİŞİM ŞART!..’
REKLAM ALANI
16 Ekim 2023 17:44

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi Başkanı Kadir Gürkan, Samsun Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu(MYO) öğrencilerine yönelik ‘İnovasyon Semineri’nde konuştu. Gürkan, inovasyonunun önemini anlattı ve ‘değişim ve gelişime’ açık olmanın altınızı çizdi.

YÜKSEKOKULDA ‘İNOVASYON’ SEMİNERİ
Samsun Üniversitesi Kavak MYO Seminer Salonu’nda düzenlenen seminere öğretim üyeleri ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi. MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mak. Müh. Kadir Gürkan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrenciler’e inovasyon’un tanımı, kelime anlamı, dünyadaki, Türkiye’deki ve bölgedeki sektörel inovasyon örnekleri ile ilgili bilgiler aktarıldı.

TOPLUMA DAHA FAZLA YARAR İÇİN
Öğrencilerin yönelttikleri soruları da cevaplayan Kadir Gürkan, “İnovasyon artık hayatımızın önemli bir parçası. Günümüzde inovatif düşünme kültürüyle değişime ve gelişime açık, sorgulayan kişiler yaratıcı düşünerek birçok alanda inovasyon yapıyorlar ve bu yapılanların sonucunda da topluma daha fazla yarar sağlıyorlar. Bizler de hayatımızın her alanında değişime ve gelişime açık olmalıyız” dedi.

Kadir Gürkan toplantıyla ilgili ayrıca, “MMO Samsun Şube olarak kendi meslek disiplinlerimiz konusunda gençlere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

MÜDÜR SUNGUR’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ
Seminerin sonrasında Samsun Üniversitesi Kavak MYO Müdürü Doç. Dr. Bilal Sungur, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mak. Müh. Kadir Gürkan’a teşekkür belgesi sundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.