Dolar 32,5552
Euro 34,8713
Altın 2.429,54
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Deltaya Gezi Teknesi

Samsun’un Bafra, 19 Mayıs ve Alaçam ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti içerisindeki balık göllerin en büyüğü olan Ulugöl’e Büyükşehir Belediyesi tarafından gezi teknesi indirildi.

Deltaya Gezi Teknesi
REKLAM ALANI
25 Mart 2016 19:21

Kuş Cenneti sınırları içerisinde bulunan balık göllerinden Ulugöl’e Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından getirilen gezi teknesinin indirilmesi sırasında bölgede balıkçılık yapan vatandaşlar tarafından engel olunmak istendi. Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin durumu jandarmaya bildirmesi üzere balık gölüne gelen jandarma ekipleri ile balıkçıların görüşmesinden sonra tekne göle olaysız bir şekilde indirildi.
Balık gölünde tekne ile gezi düzenlenmesine karşı çıkan Yörükler Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yaşar Ergün, “Kooperatif olarak burayı kiraladık. Burada gezi teknesinin dolaşması balıkçılığı etkileyecektir. Ağlarımız ve kasnaklarımıza zarar görecek. 1 Nisan itibariyle balık yasağı başlayacak ve balıkların üreme zamanı. Yumurtalar zarar görecektir” dedi.
Büyükşehir Belediyesi yetkileri ise, “Birlikte iyi niyet ile halledelim. Balıkçıların ağlarının ve kasnaklarının zarar görmemesi için bize rota verirsiniz, biz ona göre hareket ederiz” şeklinde konuşarak balıkçıları ikna ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.