Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Denetimleri arttırdı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçede meydana gelen su hattı arızası nedeni ile bakım onarım ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları inceledi

Denetimleri arttırdı
REKLAM ALANI
20 Mayıs 2018 21:18

Başkan Kılıç arızayı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Saki yetkilileri, Fevzi Çakmak ve Dededağı su depolarına giden Ana Terfi Hattı su borusunda arıza meydana geldiğini belirterek ekiplerinin arızayı gidermek için çalıştıklarını belirtti. Arıza giderme çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten yetkililer, Fevzi Çakmak ve Dededağ su depolarına su verilmeye başlandığını depoların dolması sonrasında da şehir şebekelerine suların verileceğini duyurdu. Şehrin bazı noktalarına suyun ulaştığını belirten yetkililer 1-2 saat içerisinde de şehrin tamamına su verileceğini ifade ettiler.

 

Konu hakkında konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Ana Terfi Hattında meydana gelen büyük arıza nedeni ile erken saatlerden itibaren ilçemize su verilememekte idi. Bu nedenle sorunu yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. SASKİ ekipleri halkımızın mağduriyetini gidermek için azami gayret gösteriyorlar. Bizlere de gerekli bilgileri verdiler. Aldığımız bilgilere göre Ana İsale Hattında meydana gelen su arızası sonrasında başlatılan çalışmalar tamamlandı. Su kesintisi yaşanan bölgelerimize su tekrar verilmeye başlandı. Sular depoların dolmasıyla birlikte kademe kademe tüm şehrimize verilmeye başlayacak. Mübarek Ramazan ayında meydana gelen ve halkımızı mağdur eden su kesintisi için tüm hemşerilerimizden özür diliyor, vatandaşlarımızın anlayışlarına sığınıyoruz.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.