Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Depremzedeler Samsun’da ‘YARALAR SARILACAK!..’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tedavi için Samsun’a getirilen depremzedeleri hastanede ziyaret ederek, “Kısa sürede bu yaralar sarılacak. Hiç endişe etmeyin” dedi

Depremzedeler Samsun’da ‘YARALAR SARILACAK!..’
REKLAM ALANI
13 Şubat 2023 18:15

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin etkileri sürüyor. Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman’ı etkileyen yüzyılın afetinin yaralarının sarılması için tüm Türkiye seferber oldu. Deprem sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in koordinasyonunda hızla harekete geçen belediye ekipleri de bölgedeki çalışmalarını sürdürürken yaralı depremzedelerden bazıları da tedavi için Samsun’daki hastanelere getirildi.

Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay’dan getirilerek Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek tüm ihtiyaçları için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Depremzedeler Samsun'da 'YARALAR SARILACAK!..'

YARDIM MERKEZİNDE İNCELEME
Başkan Demir, ayrıca eski eski AVM binasında kurulan Yardım Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde de bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Mustafa Demir, “Hem bölge illerinde hem de Yardım Koordinasyon Merkezimizde ekiplerimiz, sahada canla başla çalışıyor. Büyük geçmiş olsun. Göçük altında kalarak vefat eden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar şehit oldu. Hepimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Zor durumda olduğunuzu biliyoruz. Bütün devlet, millet yanınızda. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için dimdik ayaktayız. Allah’ın izniyle tahmin edilenden daha kısa sürede bu yaralar sarılacak. Hiç endişe etmeyin” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.