Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DEREDE CAN PAZARI!

Samsun’da üniversite öğrencisinin duran kalbi için sağlık personeli seferber oldu. Gencin derede yüzerken boğulma anı cep telefonu kamerasına yansıdı

DEREDE CAN PAZARI!
REKLAM ALANI
24 Temmuz 2023 14:47

Samsun’da üniversite öğrencisi derede yüzerken suda kayboldu. Sudan çıkarılan ve iki kez kalbi duran genci kurtarmak için sağlık personeli seferber oldu. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamazken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Samsun'da İNANILMAZ anlar

SUYA BATTI, KAYBOLDU
Canik İlçesi Adatepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği son sınıf öğrencisi Erdeniz Yılmaz (25) babası ve 2 kuzeni ile birlikte kendi bahçelerinin içinden geçen Yılanlı Dere’ye serinlemek için girdi. Yüzerken Erdeniz Yılmaz suda bir an batarak kayboldu.

Samsun'da İNANILMAZ anlar

DURAN KALBİNİ 2 KEZ ÇALIŞTIRDILAR
Gencin kaybolduğunu gören kuzeni yardım istedi. Yoldan geçen vatandaşlar yardıma koştu. Olay yerine jandarma, ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından suyun içinden baygın halde çıkartılan Erdeniz Yılmaz’ın duran kalbini çalıştırmak için sağlık ekipleri seferber oldu. Yaklaşık bir saat kalp masajı yapan sağlık ekipleri gencin duran kalbini iki kez çalıştırmayı başardı.

Samsun'da İNANILMAZ anlar

ÇIPRINIŞLARI KAMERAYA KAYDEDİLDİ
Müdahale sırasında olay yerinde bulunan gencin yakınları gözyaşı döktü. Kalbi çalıştırılınca ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan üniversiteli genç yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan gencin suda batıp çırpınarak kaybolma anı cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

BAŞKAN SANDIKÇI OLAY YERİNDE
Olay yerine giden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, duyduğu üzüntüyü dile getirerek, vatandaşlara riskli bölgelerde yüzmek için suya girmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Samsun'da İNANILMAZ anlar

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.