Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘DESTEK’ ZİYARETİ!

Bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirmek için Samsun’a gelen CHP heyeti Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi makamında ziyaret etti.

‘DESTEK’ ZİYARETİ!
REKLAM ALANI
21 Aralık 2021 18:01

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilen yurttaşları dinlemek için ‘KHK mağdurları ile buluşuyoruz’ başlığıyla düzenlenen programa katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Samsun’a gelen CHP’li heyet Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’yi ziyaret etti.

2 BAŞKAN YARDIMCISI
3 MİLLETVEKİLİ
CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, CHP İstanbul milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ve Av. Turan Aydoğan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Başkan Cemil Deveci ile makamında bir araya geldi. Heyete, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kandemir, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan, Av. Gülay Deveci, meclis üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

DESTEK MESAJLARI VERİLDİ
Ziyarette Türkiye ve dünya gündemi konuşuldu. Başkan Deveci, sohbette Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yeni yılla ilgili temenni ve karşılıklı destek mesajlarının verildiği ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.