Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

DEV PROJE!

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde ‘okullar bölgesi’ olarak da bilinen Kalkancı Mahallesi’nde 4 dönümlük alana otopark inşa ediliyor

DEV PROJE!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2021 19:20

Samsun‘da İlkadım Belediyesi, Kalkancı Mahallesi’nde bulunan okullar bölgesinde yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak ve öğrencilerin güvenli bir şekilde servis araçlarına binebilmesi için 4 dönümlük alana otopark yapımı çalışmalarına başladı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ÖNLENECEK
Kalkancı Mahallesi’nde 4 dönümlük bir alanda yapılacak açık otopark çalışmasını İlkadım Eğitim Derneği Başkanı ve Karasamsun Mahalle Muhtarı Hüseyin Yıldırım ile birlikte inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Samsun şehir içi maalesef oldukça yoğun. Kent merkezimizden uzakta Kalkancı Mahallesi’nde okullar bölgemiz var. Burada trafik yoğunluğu oluşuyor. 4 dönüm arazi üzerinde otopark alanı olarak düşündüğümüz ilerisinde ihtiyaç halinde katlı otopark imar yapısına geçmesinde imkan verecek proje geliştirdik. Okullar bölgesi alanında uygulanacağımız otopark projemiz bu alandaki trafik yoğunluğu ve gelişi güzel park sorunu giderilirken, şehir halkının doğrudan yararlanabileceği yeşille iç içe bir yaşam alanıyla her kesime yönelik hizmet alanlarımız genişleyerek devam edecek” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.