Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

DİKKAT!

Hava sıcaklığının 22 derece olduğu Samsun’da etkili olan pus ve kötü kuku, vatandaşı rahatsız etti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hava kalitesi indeksine göre bugün Samsun’da hava kalitesi ‘hassas’ durumu gördü

DİKKAT!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2021 18:49

Pastırma sıcaklarının etkili olmaya başlamasıyla 22 dereceyi gören Samsun’da Tekkeköy ilçesi sanayi bölgesinden şehre gelen kötü koku vatandaşları olumsuz etkiledi. İlkadım ilçesi Yüzüncüyıl İstasyonu’nca bugün yapılan ölçümde son bir haftanın en yüksek değeri kaydedildi. Normalde 40 ile 60 arasında seyreden hava kalitesi indeksi 103’ü gördü ve ‘hassas’ duruma yükseldi.

‘SPOR İÇİN İYİ BİR HAVA DEĞİL’
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ulusal Hava Kalite İzleme Ağı’ncabugün Samsun’da hava kalitesi ‘hassas’ olarak ölçüldü. Çevre Bakanlığı sayfasında yer alan uyarıda, “Hassas’ gruplar için sağlık etkileri oluşabilir. Genel olarak kamunun etkilenmesi muhtemel değildir. Açık hava sporları için iyi bir hava değil. Bisiklet sürmek için iyi bir hava değil. Açık havada yürüyüş yapmak için iyi bir hava değil. Dışarıda piknik yapmak için de iyi bir hava değil” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.