Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

‘DİŞE DİŞ’ PROVA!

Yılport Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile yaptığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu

‘DİŞE DİŞ’ PROVA!
REKLAM ALANI
17 Temmuz 2022 18:54

Topuk Yaylası Serkan Acar Resort Sport Merkezi’nde oynanan maçta Samsunspor, Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK’ya 4’üncü dakikada Maxim’in attığı golle 1-0 mağlpu oldu.

BERK TAŞKIN KORKUTTU
Kırmızı-Beyazlılar sahaya Jakub Szumski, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın, Alim Öztürk, Ali Ülgen, Diomande, Hasan Kılıç, Osman Çelik, Laura, Novikovas ve Ahmet Sagat 11’i ile çıktı. İlk yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Berk Taşkın yerini Yunus Emre Çift’e bıraktı. İkinci yarıda ise Aykut Özer, Şener Kaya, Soner Gönül, Polat Yaldır ve Yusuf Ensar Poyrazlı oyuna dahil oldu.

RAKİP, İDEAL 11’İ İLE
Gaziantep FK ise sahaya Mustafa Burak Bozan, Papy Djilobodji, Ertuğrul Ersoy, Ömürcan Artan, Halil İbrahim Pehlivan, Luka Stankovski, Recep Niyaz, Alexandru Maxim, Valmir Veliu, Angelo Sagal, Torgeir Borven 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ise Ekrem Kılıçarslan, Furkan Soyalp, Ulaş Zengin, Mehmet Kuzucu, Arda Kızıldağ, Joao Figueiredo, Mirza Cihan, Alexander Merkel, Hasan Yurtseven, Eren Çakır, Berke Gürbüz ve Bahadır Gölgeli oyuna dahil oldu.

Gaziantep FK’nın golünü 4’üncü dakikada Alexandru Maxim attı. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Demokrat Özgür Güneş, Azat İlhan ve Salih Burak Demirel yönetti. Maçta 4’üncü hakem olarak ise Giray Şaylan görev aldı. Hazırlık maçını Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan da izledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.