Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

DİYANET ZENGİNLERİN ZIRHI OLAMAZ!

DİYANET ZENGİNLERİN  ZIRHI OLAMAZ!
REKLAM ALANI
5 Eylül 2023 07:00 | Son Güncellenme: 4 Eylül 2023 20:06

Elbette her hal ve durumda yüce Allah’a şükredeceğiz.  Diyanet İşlerimiz sürekli fakirlere sabır ve şükür edin diyeceğine, zenginlere de vergi kaçırmayın, verginizi ödeyin ve zekatınızı  verin  israf, hırsızlık,  yolsuzluk, torpil, haksızlık , adaletsizlik yapmayın demelidir. İslam dininde  hristiyanlikta olduğu gibi Allah ile kulun arasına girmek yoktur. Hristiyanlikta Allah ile kul arasına  kiliseler ve rahibler girerken ne yazık ki İslam’da da diyanet, cemaatler,  örgütler, mezhepler, imamlar girer oldu. Bu açık bir şirktir.

İSLAMİYET KAPİTALİZME KARŞIDIR

İslamiyet kapatalizme karşıdır, insanlar arasında sınıfsal ayırım yoktur. Üstünlük takvadadır.  dinimizce en büyük günahlar arasında  şirk, kul hakkı, iftira, gıybet, kasti cinayet, adaletsizlik, yalan konuşmak, beytülmale el uzatmak, hırsızlık, zulüm, namuslu kadınlara namussuz demek,  insanlara cennetlik ve cehennemlik diye hükümler vermek bulunmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığımız Atatürk ile uğraşmak, fakirlere şükredin demek ve makam aracı israfı yapmak yerine bizlere gerçek İslami anlatmalıdır.

Asıl önce diyanet işleri başkanlığı günah bataklığından kurtulmalı ve görevini doğru olarak yapmalıdır.

DİNİMİZ İSLAM, EMEVİ DİNİ DEĞİLDİR

Başta diyanet ve tüm din adamları olmak üzere hiç bir kişi, kurum, kuruluş, cemaat, cemiyet, mezhep temsilcileri haşa kendilerini Allah yerine koyup insanlar için namuslu, namussuz, kâfir, evliya, cennetlik, cehennemlik diyemez. Bu hüküm hesap gününün sahibi Allah’a aittir. Kimse kendi cemaatine cemiyetine yoluna siyasi tarafına göre fetva ve vaaz veremez. Biz emevilesen bir din istemiyoruz. Bizim dinimiz Allah’ın vahiy ettiği, Kur’an’ı Kerimin bildirdiği ve peygamberimizin tebliğ ettiği gerçek islamdır. Toplumumuza zenginin çalmasına ses cikartmayan, siyaset üzerine yol gösteren, hırsızlığı vergi kaçırmayı mubah sayan, adaletsizlik, iftira, şirk, gıybet, kul hakkı barındıran, torpil, adam kayırma, zulüm, yalan ve Türklük düşmanlığı yapan bir anlayışı dayatamaz.

ATEİZM VE DEİZM ARTTI

Türkiye de bu dayatma insanlarımızı ateizm ve deizmin kucağına itmektedir. Bu dayatmalar gerçek İslami yok sayan yeni bir din getiren uygulamalar barındırmaktadır. Tüm İslam dünyası bu sancıları, felaketleri, modern köleligi ve rezaletleri yaşamayı sürdürmektedir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Canikli dedi ki:

    Son yıllarda okuduğum en güzel yazı olmuş. Vallahi billahi gerçekleri yazmış.