Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DOĞA İÇİN DEVAM…

Samsun’da bisiklet tutkunlarını bir çatı altında toplayan Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği’nin(EKOBİD) üyeleri, ‘Doğa için’ pedallamaya devam ediyorlar

DOĞA İÇİN DEVAM…
REKLAM ALANI
14 Temmuz 2022 17:00

Samsun’da EKOBİD üyelerinin başlattıkları ve her çarşamba akşamı gerçekleştirilen ‘Doğa İçin Pedalla’ etkinliği devam ediyor. EKOBİD Başkan Tanju Subaşı, etkinliğe gösterilen ilginin sevindirici olduğunu söyledi.

VATANDAŞLARDAN İLGİ VE TAKDİR
Çarşamba akşamı Atakum İlçesi’ndeki Çobanlı Halk İskelesi’nde saat 20.00’de bir araya gelen EKOBİD üyesi bisiklet tutkunları, Körfez Mahallesi’ndeki marinaya kadar gidip geri döndüler. Çevreci bisikletçilerin gerçekleştirdiği bisiklet turu, her hafta olduğu gibi yine vatandaşların ilgisi ve takdiriyle karşılandı.

SAĞLIKLI YAŞAM, SIFIR KARBON
Konuyla ilgili bir açıklamada EKOBİD Başkanı Tanju Subaşı, bisikletli ulaşım, sağlıklı yaşam ve sıfır karbon hedefi ile düzenlenen turlara yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Doğamızın, tüm yaşam alanlarımızın korunması, temizliği için mücadele ediyoruz. Kirletilen her bir noktanın geleceğimiz için büyük bir tehlike olduğunu biliyoruz. Yaşayan tüm canlıların, doğanın düzenini bozmadan, yaşadığımız alanları temiz ve yaşanabilir kılmak için büyük çaba harcıyoruz. Çocuklarımıza bırakacağımız geleceğimizi artık tüketmek istemiyoruz. Bu gerçeği herkese haykırıyor, sesimizi duyurmak istiyoruz. Bunu, sorumluluğumuz olarak görüyoruz.”

SİBEL TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Emre dedi ki:

    Öncelikle arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bilinçsizce hızla tüm kaynakları tüketilen kirletilen dünyamızın gelecek nesillere hastalık ve ölümden başka verebileceği birşey kalmıyor. Bu bilinçle hareket eden bu tür oluşumların artması devletler tarafından desteklenmesi seslerini daha çok insana duyurmaları gerekmekte. Yolunuz açık olsun güzel insanlar..