Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

DOĞAL GAZ TAMAM!

Samsun’un Havza İlçesi’ndeki organize sanayi bölgesi(OSB) yatırımcıların yeni gözde bölgesi haline gelirken doğal gaz tedariki için gerekli anlaşmalar tamamlandı

DOĞAL GAZ TAMAM!
REKLAM ALANI
8 Aralık 2022 18:38 | Son Güncellenme: 8 Aralık 2022 19:34

Samsun’un Havza İlçesi Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, beraberinde Kaymakam Cengiz Nayman ile birlikte Havza OSB’ye doğal gaz arzını sağlayacak Akmercan Şirketler Grubu’nu, İstanbul’daki merkezinde ziyaret etti. Başkan Özdemir, “Sanayi bölgemiz 2023’te doğal gaza kavuşuyor” açıklamasında bulundu.

 DOĞAL GAZ TAMAM!

GENEL MERKEZDE TOPLANTI
İstanbul Esenler’de bulunan ve Havza ve bölgesinde doğal gaz dağıtımı yapan Akmercan Şirketler Grubu’nu ziyaret eden Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, şirket Genel Müdürü Yunus Kesgin ile birlikte toplantı yaptı. Havza OSB’ye doğal gaz arzıyla ilgili toplantıda sonrasında gaz arzı için bağlantı hattı ve diğer yatırımların 2023 yılı yatırım programına alınması kararına varıldı.

 DOĞAL GAZ TAMAM!

KAYMAKAM NAYMAN: CAZİBE ARTACAK
Toplantı sonrası Kaymakam Cengiz Nayman Havza OSB’ye doğal gaz arzının önemli bir konu olduğunu vurgulayarak, “Doğal gaz arzı Havza OSB’ye ayrı bir avantaj katacak ve OSB’nin, dolayısıyla ilçemizin daha cazip hale gelmesini sağlayacak” dedi.

 DOĞAL GAZ TAMAM!

YATIRIM ARTACAK, İŞSİZLİK BİTECEK

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir de yaptığı açıklamada, doğal gazın gelmesiyle birlikte sanayi bölgesine yatırımların artacağını söyledi. Özdemir, “Sanayi bölgemiz 2023’te doğal gaza kavuşuyor. Doğal gaz sanayi üretiminde önemli bir rol oynamakta. Havza OSB’ye doğal gaz verilmesi Havza OSB’ye daha çok yatırımcı gelmesi demek. Bu durum da işsizlik ve istihdam sorunun daha hızlı çözülmesi demek. Her geçen gün kapasitesini artıran Havza OSB’ye doğal gaz şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Fatma SINAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.