Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DOKTOR HAPİSTE!

Terör örgütü DEAŞ içinde ‘doktor’ olarak görev yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi Samsun’da yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

DOKTOR HAPİSTE!
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2023 16:49 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2023 18:16

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ülkesinde bulunduğu dönemde terör örgütü DEAŞ içinde ‘askeri doktor’ olduğu şeklinde bilgiler elde edinilen Irak uyruklu T.M.K.K.’nin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. TEM polisi tarafından yapılan araştırmalarda, hakkında verilen şüpheli ifadesi ile fotoğraftan teşhiste birlikte söz konuşu şahsın gerçek ismini gizleyerek farklı ad ile kaydını yaptırdığı, Irak’ta DEAŞ içerisinde doktor olarak faaliyet gösterdiği, Samsun’da da Irak ve Suriye uyruklu hastalara muayeneye gittiği bilgileri elde edildi.

DOKTOR GÖZALTINDA!
TEM polisi tarafından gerçek adı S.S.H.H.(35) olan DEAŞ’ın doktorunun yakalanması için İlkadım ilçesindeki bir adrese operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 3 çocuk babası S.S.H.H., TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Kendisinin doktor değil, eczacı olduğunu ileri süren DEAŞ şüphelisi, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.S.H.H., çıkarıldığı mahkemece “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.