Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘DOLANDIRILDIM’ DEDİ ÖLMEK İSTEDİ!

Samsun’da dolandırıldığını iddia ettiği 15 katlı binanın çatısına çıkan adam intihara teşebbüs etti

‘DOLANDIRILDIM’ DEDİ ÖLMEK İSTEDİ!
REKLAM ALANI
8 Haziran 2022 18:01

Samsun’da dün saat 18.00 sıralarında İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi’nde 15 katlı Haznedar Konakları’nın çatısına çıkan bir şahıs, dolandırıldığını öne sürerek intihar teşebbüsünde bulundu.

400 BİN LİRAYA DAİRE ALMIŞ
Haznedar Konakları inşaatının boya işlerini yaptığını bildiren Mahmut Ekinci (60), konaktan 30 numaralı daireyi 400 bin TL’ye satın aldığını ve kendisine ‘evrakta sahtecilik’ yapıldığını iddia etti. Ekinci, dairenin Adana’da başka birine satıldığını ileri sürdü. ‘Mal sahibinin hakkını yediğini ve evrakta sahtecilik’ yaptığını iddia eden Ekinci, binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

EŞİ VE ÇOCUKLARI DA GELDİ
İntihar girişiminin ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekinci’nin eşi, kızı ve oğlu da binanın önüne gelerek onu ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren girişimin ardından Ekinci, çatıdan ayrılarak polislerle birlikte aşağıya indi.

DAİRESİNİ BAŞKASINA SATMIŞLAR
Ekinci, neden binanın çatısına çıktığını şu sözlerle anlattı:

“Bu binanın iç-dış boyasını yaptım. Evrakta sahtecilik yapıp, daireme kondular. Z.Ö., isimli kişi 2020 Ocak ayında daireyi başkasına satmış. 2020 Temmuz ayında da sattığı daireye benle sözleşme yaptı. Yani satılmış daireyi bana işlem yapmış. Ben bu daireyi 400 bin TL’ye almıştım, şu anda 3 kat daha pahalandı. Dairenin başkasına satıldığını 2 ay önce öğrendim. Bana verdiğim 400 bin TL’yi geri ödeyip, daireden vazgeçmemi de teklif ettiler. Evrakta sahtecilik konusunda suç duyurusunda da bulunacağım.”

BİR YANDAN CAN PAZARI
BİR YANDA CANLI YAYIN YARIŞI
Mahmut Ekinci’yi atlamaktan vazgeçirmek için ekipler seferber olurken, aşağıda toplanan vatandaşlar ve karşı binadaki bazı kişilerin ise cep telefonlarına sarılıp canlı yayın yapma yarışı içerisine girmeleri dikkat çekti.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.