Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Dualar ‘BADALIĞOĞLU’ için!

Samsunspor kafilesinin 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi’nde yaşadığı trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu için anma töreni düzenlendi

Dualar ‘BADALIĞOĞLU’ için!
REKLAM ALANI
20 Ocak 2022 13:38 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2022 18:16

Samsunspor‘un Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasının 33’üncü yılında hayatını kaybedenler bugün anılıyor. Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu da ölümünün 33’üncü yılı nedeniyle mezarı başında anıldı.

YAKINLARI VE TARAFTARLAR KATILDI
Programa, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksek, Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, eski futbolcu Uğur Terzi, Yaşar Şanal, futbol adamı Erol Pesen, kız kardeşi Semin Badalıoğlu ve taraftarlar katıldı. İmam İlker Danacı’nın Kur’an-ı Kerim okumasının ardından sevenleri merhum Muzaffer Badalıoğlu’nun mezarına karanfil bıraktı.

‘HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, talihsiz bir kaza sonucunda Muzaffer Badalıoğlu’nu kaybettiklerini söyleyerek, “30 yıl önce tahlisiz bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Muzaffer ağabeyimizi yine anmaya geldik. Bugün burada o dönemde futbol oynayan Uğur ağabeyimizle buradayız. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bize katkı sağladı. Ben başta Zonguldak Kömürspor camiası olmak üzere başta Samsunspor camiasındaki bütün arkadaşlarımıza bu yolda şehit olan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı olarak da yaşamına devam edenlere sağlık sıhhat diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

UĞUR TERZİ: HER 20 OCAK’TA GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ
Samsunspor’un eski futbolcusu Uğur Terzi, Türk futbolu için Muzaffer Badalıoğlu ve Ahmet Çalık’ın büyük bir kayıp olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 33 sene oldu kaza olalı. Her zaman görevimizi yapıyoruz 20 Ocak’ta. Ahmet Müdürümün, Hakan Müdürümün katkıları var. Sağ olsunlar hiç unutmadılar değerlerini. Tabi ki Ahmet Çalık büyük kayıp. Bu Ocak ayını büyük kayıp olarak değerlendiriyoruz. 33 sene önce biz kaybettik, şimdi de aslan gibi delikanlı gitti. Onun da mekanı cennet olsun. Muzaffer abi tartışılmaz bir futbolcu. Türk futbolunun en iyi futbolcularından bir tanesi. Kişilikli, karakterli herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.