Dolar 32,5568
Euro 34,9352
Altın 2.426,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

‘DUR DEMEK LAZIM!..’

Genel Başkanlığı’nı Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Samsun’un Bafra İlçesi’nde konuştu

‘DUR DEMEK LAZIM!..’
REKLAM ALANI
21 Ocak 2021 17:28

Milli Görüş’ün lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın kurduğu ve genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Samsun’un Bafra İlçesi’nde bir dizi ziyaret etti bulundu. Emanetoğlu, ülkenin iyi yönetilmediğini belirterek, “Bu gidişe artık dur demeli” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN İZİNDE
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, partisinin Bafra İlçesi Başkanı Bilal Arslan ile birlikte Ziraat Odası, Kaymakamlık gibi kurumları ziyaret ettikten sonra esnafla da buluştu. Türkiye’nin geleceği için umut olmak adına yola koyulduklarını belirten Zafer Emanetoğlu, “Genç bir genel başkanın genç kadrosuyla ülkemiz için bir mücadeleye koyulduk. Yolumuz Milli Görüş yoludur” dedi.

ÇÖZÜM, ÜRETİM VE İSTİHDAMDA
Türkiye’nin çok uzun yıllardır yürütülen kötü ekonomik politikalar nedeniyle çok zor günler yaşadığını, kötü gidişatın ise süreceğini iddia eden Zafer Emanetoğlu, “Türkiye, borç ve faiz sarmalına hapsedilmiş durumda. Yanlış ekonomik politikalar, Türkiye’nin çıkmaza sokmuştur. Bu kötü gidişata dur demenin zamanı gelmiştir. Çözüm, ülkemizin ekonomik potansiyelini hareket geçirmektir. Çözüm, üretim ve istihmada dayalı ekonomik politikalardır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.