Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Eczacılık Fakültesi Ne Oldu?

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Parti Binasında yaptığı aylık basın toplantısında önemli açıklamada bulundu.

Eczacılık Fakültesi Ne Oldu?
REKLAM ALANI
3 Eylül 2019 14:21 | Son Güncellenme: 3 Eylül 2019 16:20

Perçin, bilindiği gibi Resmi Gazetede yayımlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra eczacılık fakültesinin kurulması hakkında ki çıkan haberler Bafralı olarak bizleri sevindirmiş ve onurlandırmıştı.

“SESİMİZİ DUYURAMADIK MI?

Başkan Perçin, 1 Nisan 1975 tarihinde kurulan Ondokuz Mayıs Üniversitesi kuruluşundan bu güne kadar 44 yıllık sürecekte kurulamayan Eczacılık Fakültesi geçtiğimiz aylarda resmiyet kazanmıştı. Bunun içinde gerek Fakültenin yerini bağışlayan Akif Arslan ile Eczacı Saffet Arslan ve Bafra’nın ileri gelen protokolüyle halkıyla “Eczacılık Fakültesi “ Bafra’nın Hakkıdır Sloganıyla bir takımda protesto ve eylemler yapılmıştır sesimizi duyurma adına.

Eczacılık Fakültesinde geldiğimiz son nokta ise şu an bekleme sürecindeyiz. Hayretler içinde maalesef halen halen yetkililerden bir cevap bekliyoruz, lakin halen ses yok okulların açılmasına sayılı günler kalmasına rağmen.

Yetkililere buradan sesleniyoruz “ Eczacılık Fakültesi Binası bu yıl da boş mu? kalacak. Bafra’mız için önemli olan bu konunda bu kadar fazla uzanmasına Bafralılar olarak bir anlam veremiyoruz. Eczacılık Fakültesine atamalar olmasına rağmen, neden kimseden ses çıkmıyor bunu da anlamış değiliz. Hani bazıları boy boy çıkıp Eczacılık Fakültesi için gövde gösterisi yapanlara soruyoruz biz şimdi ne oldu sesleri çıkmıyor.

Ve diyoruz ki artık bu beklemeye son verin, bizleri oyalama son verin bunu Bafra’mız adına istiyor ve bekliyoruz ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.