Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

EĞİTİM CAMİASI YASTA!

Samsun’da görev yapan 45 yaşındaki anaokulu öğretmeni Nursel Hünalp yakalandığı akciğer kanseri yenik düştü

EĞİTİM CAMİASI YASTA!
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2023 15:34

Atakum ilçesi Fahrettin Ulusoy İlkokulu’nda görev yapan 20 yıllık Anaokulu Öğretmeni Nursel Hünalp, ilk lenf kanserine yakalandı. Akabinde ise yakalandığı akciğer kanserine yenik düşen Nursel öğretmen Samsun’da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti.
MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK
Vefat eden Nursel Hünalp’ın kendi gibi öğretmen olan eşinin 6 yıl önce vefat ettiği ve 12 yaşında bir çocuğunun olduğu öğrenildi. Atakum Fahrettin Ulusoy İlkokulu’ndan yayımlanan taziye mesajında ise “Okulumuz ana sınıfı öğretmeni değerli mesai arkadaşımız Nursel Hünalp yakalandığı elim hastalık sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Sevenlerine, dost ve akrabalarına, ailesine sabırlar diliyoruz. Cenazesi yarın memleketi Kastamonu Taşköprü’de toprağa verilecektir. Acımız derin, üzüntümüz büyük. Allah gani rahmetiyle karşılasın, mekanı cennet olsun” denildi.
Nursel Hünalp memleketi Kastamonu Taşköprü’de defnedilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.