Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Emekliye 1100 TL ek kazanç fırsatı!

Bankaların, emeklileri maaş müşterisi yapma çabaları sürüyor.

Emekliye 1100 TL ek kazanç fırsatı!
REKLAM ALANI
9 Ocak 2020 16:22

Promosyon veren bankalar hangileri? En yüksek promosyon hangi bankada?
Bu çar emeklilere 1100 TL’ye varan ek kazanç sağlama fırsatı sunuyor. Bankalar emeklilere maaş müşterisi olması karşılığında 350 TL’den başlayan promosyon ödemeleri yapıyor. Emekliler bankaların promosyon tekliflerini yakından takip ederek maaşlarını taşıyor. Özel bankalar, kamu bankalarındaki emekli müşterileri çekmek için muslukları sonuna kadar açtı. Emekliler bu yarıştan karlı çıkarken en yüksek promosyonu almak için, “Promosyon veren bankalar hangileri? En yüksek promosyon hangi bankada?” sorularına sıklıkla yanıt arıyor. Peki, emekliye promosyon veren bankalar hangileri? En yüksek promosyon hangi bankada? İşte emekli promosyonu ile ilgili tüm gelişmeler…
Emekliye promosyon fırsatları gün geçtikçe artıyor. Birçok özel banka ve kamu bankası emeklilerin maaşlarını taşımaları için cazip tekliflerde bulunuyor. Bu teklifler bir yarış haline dönmüş durumda. Bu yarış da emeklinin yüzünü güldürüyor. Kamu bankaları emekli maaşlarının büyük kısmını elinde tutuyor. Öel bankalar pastadaki payını arttırmak için teklifleri yukarı çekiyor. Emekliye verilen promosyon 1100 TL’ye kada yükseldi. Peki, emekliye promosyon veren bankalar hangileri? En yüksek promosyon hangi bankada? İşte detaylar…

EMEKLİ PROMOSYONU ALMA ŞARTI NEDİR?
Emekli maaşlarını bankalardan alan vatandaşlar için uygulamaya sokulan promosyon; maaşlarını anlaştıkları bankadan üç yıl almak şartıyla bir kereye mahsus olarak emeklilere verilen ödemeye denmektedir.

MAAŞ NE KADAR YÜKSEK, PROMOSYON O KADAR YÜKSEK
Yüksek maaşa yüksek promosyon, düşük maaşa düşük promosyon olsa da bankalar 1-2-3 yıllık sözlere göre sizlere bu ödemeleri yapar. 2020 yılında tüm bankaların maaş ödemelerine göre vereceği promosyon zirvede TEB var!

EN YÜKSEK ÖDEMEYİ O BANKA YAPIYOR
Türkiye Ekonomi Bankası 1000 TL emekli promosyonu ve 100 TL arkadaşını getir kampanyasıyla 1100 TL ödeme yapıyor. En fazla 10 arkadaşınızı getirerek 1000 TL ek gelir görünse de bu rakam oldukça zor. Bu sebeple 1 arkadaş ve 1000 TL ödemesi 1100 TL TEB zirvede yer alıyor.

EMEKLİ PROMOSYONU 1100 TL’YE KADAR YÜKSELDİ
Tüm bankalar 2020 yılı emekli maaşı promosyonları sürüyor. Bir çok banka 300 TL olan ödemeleri 500 TL’ye, en fazla 1100 TL promosyon ödemesi alabiliyor. Peki 2020 yılında 1100 TL promosyon veren banka hangisi? 2020 emekli promosyon ücretleri sizlerle.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?
Ziraat Bankası 2020 yılında emekli promosyonu en yüksek veren bankalar arasında. 3 yıllığına maaşını verenlere 1100 TL kadar ödeme yapıyor. En yüksek Emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası ödemeleri şu şekilde;
En düşük maaşlı emekli maaşı 300 TL promosyon ödemesi
1000-2000 TL maaşa 375 TL promosyon
2000-3000 TL 450 TL promosyon
Ve Özel anlaşmalarla 1100 TL ödeme yapıyor.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ LİRA?
Vakıfbank Emekli promosyonu 2020 yılında 750 TL kadar çıkabiliyor. Ancak 1000 TL’ye 300 ve 2000 TL üzerine 450 TL promosyon ödemesi hiç bir anlaşma yapmadan alabilirsiniz.

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?
Halk Bankası Emekli maaşı tarifesi 1000 TL 300 TL ve 2000 TL 450 TL emekli promosyonu öder.
Garanti Bankası, Denizbank yukarıdaki bankalarla aynı şekilde emekli promosyonu ödüyor.

EMEKLİYE PROMOSYON VEREN BANKALAR HANGİLERİ?
SGK ile aralarından protokol imzalayan bankalardan yaklaşık 12 milyon emekliye ödenecek olan promosyonlarda belirli bir plana göre ödemeler yapılacak. SGK ile aralarında protokol imzalayan 16 banka başta Ziraat Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, ING Bank, Akbank, Burgan Bank, Vakıf Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, Halkbank, Fibabank, Denizbank, ICBC Turkey ve PTT emekliye promosyon verecek.

PROMOSYON İÇİN İSTENEN ŞARTLAR NELER?
Ödemeler emekli aylığı hesaplarının bankalarda 3 yıl tutulması karşılığında verilecek ve başvurular bankalardan bizzat kabul edilecek. Öncelikle emekliler aylıklarını aldıkları bankalardan promosyon ödemesi verecek olan bankalardan herhangi birini seçebilecek ve tercihlerini kendi istedikleri bankalardan kullanabilecek yeter ki promosyon ödemesi yapacak olan bir bankadan alınmış olsun.

Başvurular SGK ile anlaşmalı olan bankalara gidilerek yapılacak ve 3 yıl boyunca maaş alma sözünün verilmesi ve sözleşmenin imzalanmasının ardından belirlenen tarihlerde emeklilere tek seferde ödenecek. Bazı bankalar ise sadece ATM lerden promosyon başvurusunu kabul edecek.

Bankaların birçoğu emekli bankacılığı hizmetlerinden yararlandıracakları emeklilerden hesap işletim ücreti gibi maaş hesapları için ekstra bir ödeme talebinde bulunmayacak. Emekli aylığını ATM lerden tek seferde çeken emeklilerden ekstra bir ödeme alınmayacak.

En önemli şartlardan birisi de 3 yıl boyunca maaş almayı garanti eden emekliler bu yıl zarfında banka hesaplarını başka bir bankaya taşıyamayacak buda demek oluyor ki banka seçimleri ve promosyon kampanyaları başvuru yapmadan önce araştırılmalı ve en uygun olan banka tercih edilmelidir.

Emekli promosyon şartları arasında dikkat çeken bir diğer konu ise en az 2 adet otomatik ödeme talimatı ile promosyon ödemesinin yapılması. Banka ile çalışan emekliler diğer bankacılık hizmetlerinden ücretsiz yararlanırken, bankalar da emeklilerden bu süre içinde en az 2 faturasının kendi şubelerinden ödenmesinin garanti edilmesini talep etmektedir. Bu konuda da Bakanlık tarafından bu şartların esnetildiği açıklaması sabah saatlerinde geldi. Buna göre en az 2 adet otomatik ödeme talimatı şartının değiştirilerek bunun yerine promosyon alacak olan emekliler bankalardan kredi kartı ya da kredili mevduat hesabı açtırması ve bunlardan ya kredili mevduat hesabı (KMH) ya da kredi kartı seçeneklerinden sadece birini seçebilecekleri açıklandı. Emekli emekli aylığı alan eşlerden her ikisi de emekli ise ve bankalardan promosyon anlaşması yapmak isterlerse sözleşme imzaladıkları bankaya sadece iki otomatik ödeme talimatı vermeleri yeterli olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.