Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Emekliye 3’lü fırsat

Geçen ay ilk bayram ikramiyelerini alan emeklilere, şimdi de zamlı maaşlar ödeniyor. Ağustos’ta ise hem biner lira bayram ikramiyeleri ödenecek hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerine erken maaş söz konusu olabilecek

Emekliye 3’lü fırsat
REKLAM ALANI
19 Temmuz 2018 19:32

12 milyon emekli için bu yaz kazanç mevsimi oldu. Geçtiğimiz ay ilk kez biner lira Ramazan Bayramı ikramiyesi alan emeklilere fırsatlar sürüyor. Bu ay tüm emeklilere zam yapıldı.

12 milyon emekliye müjde

 

12 milyon emekli için bu yaz kazanç mevsimi oldu. Geçtiğimiz ay ilk kez biner lira Ramazan Bayramı ikramiyesi alan emeklilere fırsatlar sürüyor. Bu ay tüm emeklilere zam yapıldı. Temmuz zammı SSK ve Bağ-Kur emeklilerinde yüzde 9.17, memur emeklilerinde yüzde 8.65 oldu. Zamlı maaş ödemeleri de SSK emeklileriyle başladı.

Bağ-Kur emeklilerine ayın 25’i ile 28’i arasında zamlı maaşlar ödenirken, bu ayın başında aylıklarını zamsız olarak alan memur emeklilerine de SGK’nın açıklayacağı tarihte artıştan kaynaklanan fark yatırılacak.

Emekliler için fırsatlar Ağustos ayında da devam edecek.

NE ZAMAN VERİLECEK?

21 Ağustos’ta başlayacak Kurban Bayramı öncesinde tüm emeklilere biner lira ikramiye ödenecek. Bu nedenle Kurban Bayramı ikramiyesinin de bayramdan önce ödenmesi beklentisi bulunuyor. Ayrıca Ağustos’ta bazı emeklilerin maaş günleri bayrama denk geliyor. Bu nedenle SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş ödemelerinin de erkene alınması söz konusu olabilecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.