Dolar 32,3875
Euro 34,7728
Altın 2.398,27
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Emekliye 600 lira

12,3 milyon emeklinin promosyon ödemeleri için bin bir türlü kampanya hazırlayan ve yarışan bankalarda ücretler 600 liraya kadar çıktı.

Emekliye 600 lira
REKLAM ALANI
10 Şubat 2019 14:46

Özel indirim kampanyaları da cabası

Bankalar emekliler için kampanya yarışını hız kesmeden devam ediyor. Bazı bankalar emeklilere 3 yıllık dönem için maaşlar göz önüne alınarak 300, 375, 450 lira olarak ifade edilen promosyon tutarını 600 liraya dek yükseltirken, bazıları da ücretsiz işlemler, faturalarda indirim gibi imkanlarla emeklileri çekmeye çalışıyor. Ayrıyeten emekli müşteri getirenlere bankaya kazandırdığı her emekli için 100 lira ödeyen de var. Bu şekilde emekli 450, yakını 100 lira promosyona sahip olabiliyor. Bugüne dek promosyon almamış ya da promosyon alıp 3 yılını tamamlamış vatandaşlar bankasını seçip, ‘3 yıl maaşımı sizden alacağım’ taahhüdünde bulunarak ödemesini cebine koyabiliyor. Taahhütte bulunup promosyonu almış emeklilerin de isterlerse ortaya çıkan daha cazip teklifleri değerlendirme imkanına sahip oluyor. Bu yıl emekli olacaklar ise ilk kez promosyon sahibi olacaklar. Yeni emekliler de bir bankayı seçip 3 yıllık maaş garantisi verdiklerinde promosyonları hemen hesaplarına geçiriliyor. Daha sonra ikinci promosyon için 3 yıl aynı bankadan maaş almak şartı konuluyor. Bankalar emeklilerin maaşlarını ödemek için birçok imkan tanıyor.

HİZMETLERE DİKKAT
Fakat bunları iyi incelemek ya da diğer bankalarla karşılaştırmak önemli. Sizi zor duruma düşürecek, kredi kartı, fatura ödeme şartı ya da kredi alma zorunluluğu gibi koşulların bulunması durumunda varsa o bankadan uzak durmanızda yarar var. Promosyonlar 3 yıllık maaş alma dışında şartsız ödendiği için ilave bir zorunluluğunuz bulunmuyor. Size en çok kolaylığı ve ödemeyi veren bankayı seçmeniz lehinize…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.