Dolar 32,5633
Euro 34,9764
Altın 2.428,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

‘EN AĞIR CEZAYI ALACAK!..’

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Elbette ki biz bu davaya müdahil olacağız, katilin en ağır cezayı alması için her daim bakanlık olarak da adli süreci takip edeceğiz” dedi

‘EN AĞIR CEZAYI ALACAK!..’
REKLAM ALANI
28 Ocak 2021 19:52

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ne yazık ki bugün hepimizi çok derinden yaralayan, epeydir kendisinden haber alamadığımız Arzu Aygün kardeşimizin katledildiğinin haberini aldık. Elbette ki biz bu davaya müdahil olacağız, katilin en ağır cezayı alması için her daim bakanlık olarak da adli süreci takip edeceğiz” dedi.

BAKANLIK, MÜDAHİL OLACAK
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kadın Kooperatifleri Doğu Karadeniz Buluşması programında, Samsun’da öldürülen Arzu Aygün cinayetine ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, “Ne yazık ki bugün hepimizi çok derinden yaralayan, epeydir kendisinden haber alamadığımız Arzu Aygün kardeşimizin katledildiğinin haberini aldık. Biz her daim hükümetlerimiz olarak kadına yönelik şiddete karşı sıfır tolerans ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz. Elbette ki biz bu davaya müdahil olacağız, katilin en ağır cezayı alması için her daim bakanlık olarak da adli süreci takip edeceğiz. Dilerim ki bu son kadın cinayetimiz olsun, hiçbir kadınımız bir daha böyle hunharca katledilmesin. Bunun için de farkındalığın artırılması gerekiyor, kadın cinayetleri konusunda daha farkında olarak daha hassas olmamız gerekiyor. Bir kez daha Arzu kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu noktada gerek bizim bakanlığımız gerekse diğer bakanlıklarımızla da kurumlararası işbirliği içinde çalışmalarımıza sıfır tolerans ilkesiyle devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.