Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

‘En ağır şekilde cezalandırılmalılar’

İYİ Parti Kadın ve Aileden Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Saraç yaptığı açıklamada, “Çocuk cinsel şiddet ve istismarı hukuken, vicdanen göz ardı edilemez, yok sayılamaz, üstü örtülemez. Ve hukuken bunların ağır şekilde cezalandırılmaları gerekmektedir” dedi

‘En ağır şekilde cezalandırılmalılar’
REKLAM ALANI
23 Şubat 2018 21:37

‘ O KİŞİLERE İNSAN MUAMELESİ YAPILMAMALI’

Son zamanlarda medyada maalesef çocuk istismarı İle ilgili haberlere çok sık rastlandığını belirten İYİ Parti Kadın ve Aileden Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Şadan Saraç, “Çocuk cinsel şiddet ve istismarı hukuken, vicdanen göz ardı edilemez, yok sayılamaz, üstü örtülemez. Ve hukuken bunların ağır şekilde cezalandırılmaları gerekmektedir. Çünkü yaşanan çocuk istismarları bizi kahretmektedir. Bu konuda toplum vicdanını rahatlatacak, caydırıcı düzenlemelerin hiç bekletilmeden yapılması ve gerekirse idamın getirilmesi gerekmektedir. Bu suçu işleyenlere insan muamelesi yapılmamalıdır” dedi.

 

‘AĞIR CEZALAR VERİLMELİ’

‘Kirli zihniyetlerin sessiz, sessiz hareket ederek çocuklarımızı incitmesine izin vermeyeceğiz’ diyen Saraç, “Nitekim bu toplumun her kesimi de çok rahatsız. Hem kadına hem çocuklara yapılan istismardan dolayı. Her geçen gün bu şiddetin ve istismarın gittikçe büyüdüğünü görüyoruz. Bunun da en önemli sebebi cezaların caydırıcı olmamasıdır. Çocuk istismarı ile ilgili kanunlar, mahkemelerin iyi hal indirimi ya da ceza indirimine imkan vermeyecek şekilde yeniden düzenlenmeli. Çocuklarımıza yurt hizmetini vakıflardan alınarak, devlet eliyle ve denetimli, kontrollü bir şekilde verilmesi en doğrusu olacaktır. Çocuk istismarı öven, teşvik edenlere, küçük yaşta evliliği özendirenlere de ağır cezai yaptırımların getirilmesine talep ediyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.