Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

EN GÜZELİ SAMSUN’A YAPILIYOR!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ‘Adnan Menderes Bulvarı Yeşil Yürüyüş Yolu ve Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmalarını sürdürüyor

EN GÜZELİ  SAMSUN’A  YAPILIYOR!
REKLAM ALANI
7 Ağustos 2022 16:21 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2022 17:28

Samsun’da Kurupelit ile İncesu sahili arasındaki proje, yeşil alan, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu olarak tasarlandı. Türkiye’nin en uzun bisiklet yollarından birine sahip olma noktasında çalışan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ESTETİK BAKIMINDAN KUSURSUZ
Kurupelit ile İncesu arasındaki 2.7 kilometrelik yolda vatandaşlar bisiklet sürmeye başladı. Peyzaj düzenlemelerinin de yapılmasının ardından bisiklet yolu estetik bakımdan da kusursuz hale getirilecek. Sahil bandındaki en uzun bisiklet yollarından birine ise Samsun sahip olacak.

MEMNUNİYETLERİNİ BÖYLE İFADE ETTİLER
Eskiden araç yolunu kullanmak zorunda kaldıklarını ve bisiklete binmekten keyif aldığını ifade eden Adnan Yıldırım; “Bu proje çok güzel oldu. Artık rahatlıkla, güvenle bisiklet kullanabiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. İsmail Demircan ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çalışıyor. Rahatsızlığına da çok üzüldük. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu. Projeyi çok beğendiğini ifade eden Yağız Yön de, “Araba yolunu kullanıyordum. Bu da tehlikeli oluyordu. Bu yolun yapılması çok güzel oldu” diye konuştu.

TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ ŞEHİR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Temiz Çevre, Temiz Şehir hedefiyle kentte hava kirliliğini önleyerek halk sağlığını koruyacak projelere büyük önem veriyoruz. Bisiklet kullanımı da giderek artıyor. Türkiye’nin en uzun bisiklet yoluna sahip şehri olma noktasında çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu alanda çalışmalarımızı genişleteceğiz. Çok uzun bisiklet parkurlarına sahip olacağız. Kurupelit ile İncesu arasındaki bisiklet yolu şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.