Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

ENDER GÜR’DEN VEFA TURU!

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, ilçeye önemli hizmetleri olan iş insanları ve siyasilerle istişarelerde bulunup, ebediyete intikal edenleri de mezarı başında andı

ENDER GÜR’DEN  VEFA TURU!
REKLAM ALANI
9 Şubat 2024 17:28

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ender Gür, hem seçim çalışmalarını, hem de vefa turlarını sürdürüyor. Başkan Adayı Ender Gür ve beraberindekiler, Çarşamba’da eğitime büyük destekleri olan iş insanı Mustafa Kemal Güneşdoğdu’yu mezarı başında andı.

VATAN EVLATLARINA DUA
Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, OMÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, öğretim görevlileri ve ilçe protokolünün de katıldığı Göğceli Mezarlığı’ndaki anma sonrası, şehitliğe geçilip, vatan evlatlarına da dualar edildi.

NAFIZ KILIÇ UNUTULMADI
Vefa turunda bir sonraki durak Nazif Kılıç’ın mezarlığı oldu. 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve ilçeye büyük hizmetleri olan Kılıç, mezarı başında anıldı. Samsun eski milletvekili ve Çarşamba eski Belediye Başkanı Cemal Alişan da işyerinde ziyaret edilip, kendisiyle seçim öncesi istişarelerde bulunuldu.

FINDIK FABRİKALARINA ZİYARET
Trafik kazası geçiren AK Parti Gençlik Kolları üyesi Furkan Demirbilek de unutulmayarak evinde ziyaret edildi. Geçmiş dönemlerde AK Parti ilçe başkanlığı ve TSO başkanlığı yapan Ahmet Yılmaz ile birlikte devam eden vefa turu sonrası ilçenin önde gelen fındık fabrikalarına da gidilerek üretim ve ihracata yönelik fikirler alındı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.