Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

ENGEL YOK!

Canik Belediye Başkanı Başkan İbrahim Sandıkçı, Dünya Engellir Günü’nde yürüme engellilere akülü araç ve yürüteç hediye etti

ENGEL YOK!
REKLAM ALANI
3 Aralık 2021 20:10

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü‘nde Canik’te ikamet eden engelli vatandaşlarla buluştu. Misafirlerini makamında ağırlayarak onlarla uzun süre sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, yürüme engelli vatandaşlara akülü araç ve yürüteç hediye etti.

HAYATA ENGEL YOK
Geçtiğimiz yıllarda da ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yürüteç ve akülü araç verdiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Göreve geldiğimiz ilk yıl ‘Hayata Engel Yok’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz organizasyonla 85 kardeşimizi akülü araçlarla buluşturmuştuk. Geçen yıl da pandemi nedeniyle 50 kardeşlerimize akülü araçlarını evlerinde teslim ettik. Bununla birlikte evde ve sokakta kullanmaları için ihtiyaç sahibi olan diğer engelli kardeşlerimize de tekerlekli yürüteç hediye ettik. Belediyemizin Sosyal Yardım Hizmetleri birimi bu amaç doğrultusunda hizmetlerine devam etmektedir” diye konuştu.

‘1 GÜNDEN İBARET DEĞİL’
Göreve geldikleri tarih itibariyle Engelliler Günü’nün üçüncüsünü Canik’teki engelli vatandaşlarla birlikte geçirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Engelli kardeşlerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bizim için ‘Engelliler Günü’ sadece bir günden ibaret değildir” dedi. Başkan Sandıkçı, “Engelli vatandaşlarımızla sosyal hayatta sürekli iç içeyiz. Onlar bizden sadece empati kurmamızı istiyor. Herhangi bir vatandaşa gösterilen ilgi dışında bir beklentileri yok aslında. Onların hayatlarını kolaylaştırabilmek ise bizim görevimiz. Engellerini onlarla birlikte aşma gayreti içindeyiz. Onlara hizmet verebilmenin mutluluğu apayrı bir duygu” ifadelerini kullandı.

Buluşmadan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren engelli vatandaşlar Başkan Sandıkçı’ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.