Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Erdoğan: Müjdelerle geliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı grup konuşmasında önemli mesajlar verdi.

Erdoğan: Müjdelerle geliyoruz
REKLAM ALANI
25 Haziran 2019 16:06

Yargı reformu strateji belgesini sonlandırdıklarını belirten Erdoğan: “Müjdelerle geliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başlar:
“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçiminin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Gayri resmi sonuçlara göre İBB görevine seçilen CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyorum”
“İstanbul halkının kararının başımızın üzerinde yeri vardır. Bizim için asıl önemli olan milli iradenin en sağlıklı, en güvenli, en şaibesiz şekilde tecelli etmesidir. Son seçim kimin kazandığının ötesinde milli iradenin tecellisiyle ilgili tereddütleri ortadan kaldırmış olması bakımından başlı başına değerlidir, kıymetlidir”
“Bizim siyaset anlayışımızda millete küsmek, millete darılmak, hele hele milleti suçlamak asla ve asla yoktur. Tam tersine gerek 31 Mart’ta, gerek 23 Haziran’da milletimize kendimizi niçin anlatamadığımızın muhasebesini yapacağız. Her alanda nerelerde yanlışlık olduğun tespit ederek gidermenin yollarını arayacağız. Bu değerlendirmenin sonucuna göre de atmamız gereken adımları kararlılıkla atmaya devam edeceğiz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘kabine değişikliği’ ile ilgili soruya, ”Böyle bir şeyin yapılması gerekiyorsa onu biz yaparız. Öyle sipariş ile bu işler olmaz. Bunları sürekli gündemde tutmak şık olmaz” diye yanıt verdi.
YARGI REFORMU
İstanbul seçimleri sonrası bugün mecliste grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yargı reformu tasarısının haftaya mecliste olacağını söyledi.
Erdoğan: “G20 ve Çin seyahatimizden sonra bazı müjdeleri paylaşacağımıza inanıyorum. Yargı Strateji Belgemizi açıkladık. Çalışmaları sona erdiriyoruz, sizlerle paylaşacak ve Meclis’e göndereceğiz.
TBMM’de pek çok reform düzenlemesi var. Savunma Bakanımız, MHP, İYİ Parti ve CHP genel başkanlarını ziyaret etmiştir. Artık nerede ne tür bir sıkıntı varsa bunları bizzat savunma bakanımızdan dinlemiş oldular. Yeni askerlik düzenlemesinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.