Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

ERDOĞAN’A KUTLAMA:

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Vakit, hayallerimizdeki kalkınmış Türkiye’ye odaklanmanın vaktidir” dedi

ERDOĞAN’A KUTLAMA:
REKLAM ALANI
29 Mayıs 2023 19:32

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ikinci tur seçiminde yeniden cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayarak, “Vakit, hayallerimizdeki kalkınmış Türkiye’ye odaklanmanın vaktidir. Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır projeleri birer birer hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

ERDOĞAN

DEMOKRASİ GELENEĞİMİZE YAKIŞTI
Salih Zeki Murzioğlu, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla bir açıklama yaptı. Açıklamasında seçim sonuçlarının, “Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” ifadesini kullanan Salih Zeki Murzioğlu, şunları söyledi:

“Milletimiz demokrasi geleneğine yakışır bir olgunlukla; 14 günün ardından yapılan ikinci tur seçimlerinde ülkemizi beş yıl daha yönetme yetkisini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiştir. 14 ve 28 Mayıs seçimleriyle ülkemizin güçlü demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir kez daha gördük. Sonucun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Seçim dönemi artık geride kalmıştır. Şimdi yeni bir döneme adım atmış bulunmaktayız.

ERDOĞAN

İŞİMİZE ODAKLANMANIN ZAMANIDIR
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını kutlayacağımız bu önemli dönemde artık daha mutlu, daha huzurlu ve daha müreffeh bir Türkiye için tüm enerjimizle işimize odaklanmanın zamanıdır. Bu yeni dönemde ülkemizin kalkınması, refahın artması ve uluslararası alanda daha güçlü olabilmesi için birlik ve beraberlik içinde, milli birlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirerek var gücümüzle çalışmak zorundayız. Vakit, hayallerimizdeki kalkınmış Türkiye’ye odaklanmanın vaktidir. Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır projeleri birer birer hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha tebrik ediyor, görev süresi boyunca ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum.”

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.