Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Eski Samsun Emniyet Müdürü gözaltında!

Eski Kocaeli ve Samsun Emniyet Müdürü H. Ç. gözaltına alındı

Eski Samsun Emniyet Müdürü gözaltında!
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2018 23:19

FETÖ‘nün üst düzey imamından ele geçirilen ve deşifre edilen SD kartta, isimleri kırmızı listede bulunan ve açıkta olan 9 polis gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski Kocaeli ve Samsun Emniyet Müdürü H.Ç.te bulunuyor.

SD KART DEŞİFRE EDİLDİ
Geçtiğimiz yıl üst düzey bir imamdan ele geçirilen SD kart emniyet görevlileri tarafından deşifre edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında SD kart içinde yapılan incelemede, FETÖ’nün emniyet teşkilatındaki yaklaşık 70 bin polisin ‘kırmızı’, ‘mavi’ ve ‘sarı’ olarak renklere görev sınıflandırdığı, ayrıca farklı harf ve rakamla fişlediği tespit edildi.

12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTINDA
FETÖ’nün örgüte yakın olanları ‘kırmızı’ listede topladığının anlaşılmasının ardından, bu listede yer alan yaklaşık 9 bin 500 polis açığa alınırken, bir kısmı da ihraç edildi. Tespit edilen emniyet yapılanmasına yönelik operasyonlar ise başladı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi tarafından FETÖ’nün bu listede ismi bulunan emniyet yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında daha önce açığa alınan 12 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bu sabah eş zamanlı düzenlenen operasyonda 9 polis gözaltına alındı. Eski Kocaeli Emniyet Müdürü H.Ç. de İstanbul’da gözaltına alındı.

Hulusi Çelik 2010-2012 yılları arasında Samsun’da görev yapmıştı. Olayla ilgili yapılan aramalarda adreslerinde bulunmayan 3 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.