Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

EVLAT İŞKENCESİ!

Sinop’ta yaşayan 78 yaşındaki Fatma B. ve eşi 71 yaşındaki Kemal B, oğlu tarafından darp edildiğini iddia etti

EVLAT İŞKENCESİ!
REKLAM ALANI
1 Temmuz 2022 12:36

Sinop’un Dikmen ilçesi Kanlıçay köyünde ikamet eden 78 yaşındaki Fatma B. ve eşi 71 yaşındaki Kemal B. oğlu Yaşar. B. tarafından darp edildiğini öne sürdü.
28 Haziran Salı günü meydana gelen olayda iddiaya göre, evine dönen ve anne- babasından arabasına parça almak için para isteyen Yaşar B., istediği parayı alamayınca onlara saldırdı.

ÖLDÜRESİYE DARP
Anne ve babasına bastonla, koltuk değnekleriyle, balta sapıyla saldıran Yaşar B., akşam 20.30 saatlerinden itibaren 22.30’a onlara kadar işkence yaptı. İşkence sonrası yaklaşık 3 saat yerde kalan yaşlı çift ayağa kalkamadı. Daha sonra Kemal B’nin ayağa kalkıp evden telefonu almasıyla komşusunu aradığı ve ambulans istediği öğrenildi. Gece 02.00’de komşuları tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldıran çiftin vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu belirtilirken aile kendi öz oğullarından şikayetçi oldu.


‘OĞLUMUZ BU HALE GETİRDİ’
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kemal B, “Bizi bu hale oğlumuz getirdi. Kimsemiz yok zaten. Hiç bir şey yokken böyle olduk. Dayağı yedik. O akşam oğlum birden geldi kapının önünde birden oldu bu olay. Yemek yiyorduk sonra kapının önüne çıktık bu hale geldik” dedi.

Anne-babanın şikayeti üzerine gözaltına alınan Yaşar B. (47), 29 Haziran’da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.