Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘FARKIMIZ ORTADA!..’

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım halkımıza söz verdiğimiz işlerin büyük bir kısmını tamamladık, her zaman farkımızı ortaya koyma gayesinde olduk” dedi

‘FARKIMIZ ORTADA!..’
REKLAM ALANI
20 Şubat 2024 19:58

Samsun’da hizmet gezilerini aksatmadan devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Artvin Turizm ve Folklor Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

EVSİZLER İÇİN ÖNEMLİ PROJE
2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden bugüne görev aldığı dönem boyunca ilçe genelinde yapılan, tamamlanan ve devam eden işlerden bahseden Başkan Demirtaş,” Şefkat Evi (Kimsesizler Evi) projemizle sokakta yaşayan evsiz vatandaşlarımıza barınma olanağıyla kimsesizlerin kimsesi olacağız. Evet, gerçekten tüm evsizlerin yardıma ihtiyaç duyduğu açıktır. İlkadım’da yardımlaşma gibi ulvi bir duygunun bayraktarlığını hiçbir zaman bırakmadık. Bize düşen bu gibi dezavantajlı vatandaşlarımızın ellerinden tutmak. Elbette ki onların sadece fiziksel yardıma değil, yüreklerine su serpecek, morallerini düzeltecek türden psiko-sosyal destek de vereceğimiz, yapımı tamamlanan Şefkat Evimizi yerel seçimler öncesi açılışını yapacağız. Şehrimize ilçemize hayırlı olsun” dedi.

ARTVİNLİLER’DE MORAL BULDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Artvin Turizm ve Folklor Yardımlaşma Derneği Başkanı Kazım Yılmaz, “Tüm olumsuzluklara rağmen yerel yönetimler bazında da İlkadım belediyesi ve başkanımız başarılı bir dönem geçirdi. Yerel seçim sürecinde de çalışmalarında Başkanımız Necattin Demirtaş’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.