Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘FESİH’ DAVASI

Samsun’da Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği, “kanuna ve ahlaka aykırı faaliyet yürütmek” suçlaması ile haklarında fesih davası açıldığını duyurdu

‘FESİH’ DAVASI
REKLAM ALANI
17 Nisan 2022 16:09

Atakum Çobanlı İskelesi önünde toplanan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği üyeleri basın açıklaması yaptı. Ellerinde pankartlarla ‘Kadın cinayetleri durduracağız’, ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ şeklinde sloganlar atan grup daha sonra açıklama yaptı.


KANUNA VE AHLAKA AYKIRI FAALİYETLER!
Yapılan açıklamada, “Bizler adliyelerde, meydanlarda, hayatın her alanında eşitsizliğe karşı mücadele edenlerdeniz. Bugüne kadar eşitsizliğe karşı mücadele eden, birlikte yürüyelim diyen her kadının yanında olduk. Öldürülen kadınların aileleri ile adliye, adliye adalet için çabaladık. Onca kadının emeklerle büyüttüğü bu örgütü kolayca yenebileceklerini zannediyorlar. Kadın cinayetlerini durduracağız diyerek bundan 12 yıl önce yola çıktık. Gazetelerin 3. sayfalarında aşk, sevgi cinayeti yazan o haberlerin bizim yaşam mücadelemiz olduğunu adıyla, hedefiyle, özneleriyle ortaya koyduk. Öldürülen kadınların yakınlarıyla birlikte Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nu kurduk. 12 yıl önce bu topraklarda kadın cinayetleri kavramanı işledik. ‘Kanuna ve ahlaka aykırı faaliyet yürütmek’ suçlamasıyla fesih davası açıldığı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz” denildi.
Güvenlik önlemlerinin alındığı basın açıklamasında dernek üyeleri açıklama sonrası dağıldı.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.