Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

FESTİVALE ÇAĞRI!

Samsun’da, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ” Pazar günü ilçemizde gerçekleştireceğimiz Pide-Pirinç-Balık Festivali’ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyoru” dedi

FESTİVALE ÇAĞRI!
REKLAM ALANI
25 Kasım 2022 16:27

Samsun’da Terme Belediyesi, 27 Kasım Pazar günü 2’ncisi gerçekleştirilecek Pide-Pirinç-Balık Festivali için tüm hazırlıklarını tamamladı.

 FESTİVALE ÇAĞRI!

KAZANLAR KAYNAYACAK, IZGARALAR YANACAK
Festivalin içeriği hakkında bilgi veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Geçen yıl hamsi festivali olarak başlattığımız organizasyonumuzu geliştirerek, bu yıl yöresel lezzetlerimiz pirincimizi ve pidemizi ekledik. Pilav kazanlarımız kaynamaya, Pide fırınlarımız ısınmaya, hamsi için ızgaralar közlenmeye başladı. Haftasonu birçok yöresel lezzetin yer alacağı, birbirinden değerli şeflerimizi ağırlayacağımız yarışmalar yapacağız. Misafirlerimiz bu festivalde Termemizin pide ve pirinci başta olmak üzere tüm yöresel ürünlerimizi tadacaklar.” dedi.

 FESTİVALE ÇAĞRI!

KONSERLER COŞTURUCAK
Başkan Ali Kılıç ayrıca, “Meşhur yöresel lezzetlerin yanında festivalimizi Doğukan Alsay ve KOLİVA Grubu’nun muhteşem sahne programları ile taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi bu muhteşem festivalde ağırlamaktan onur duyarız” diye konuştu.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.